Malířství Vodička
Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Malířství, natěračství

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 22.09.2011 do 31.12.2020 Nabízíme veškeré práce: -stavební, výkopové, vyklízecí, bourací, úklidové, natěračské, vodoinstalo -účtování v hodinové nebo úkolové sazbě -ceny dohodou. Zajistíme: -dopravu a odvoz suti.

přerušení od 30.06.2013 do 31.12.2023 Služby: -dokončovací interierové práce -montáže nábytku -pokládky podlahových krytin -malování -drobné elektroinstalační práce -dodávky nábytku na míru -vestavěné skříně, kuchyně.

Řemeslo: -malíř -natěrač. Malířské práce: -pokoje -kanceláře -haly. Natěračské práce: -okna -dveře -kovové konstrukce -podlahy -střechy.

1.1.2010 Malby, nátěry, tapetářské práce: -nové průmyslové i komerční objekty, bytové jednotky -renovace a rekonstrukce budov -běžné, protipožární, antikorozní a speciální nátěry -pronájem vysokozdvižných plošin.

Malířství, natěračství.

přerušení: od: 17.3.2014 Natěračské práce Malířské práce Zemní práce Pokládka- plovoucí podlahy Kompletní zednické práce - dokončovací stavební prácerekonstrukce - rodinné domy - byty.

přerušení: od: 3.5.2010 Natěračské práce Malířské práce.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Služby v oblasti administrativní správy a služby ...

-Poskytování technických služeb Malířství, lakýrnictví, natěračství

Úklid, úklidové práce, úklidy domů: -i dlouhodobé smlouvy na úklid na stavbách, v domácnostech i kancelářích. Vyklízení půdních prostor, zahrad a parků. Výkopové a stavební práce. Přípravné práce pro stavbu. Terénní úpravy ruční. Úklid ulic, chodníků - léto, zima. Parkové úpravy, stříhání trávníků. Stavební činnost: -výkopy, kinety na ...

Ukončena činnost. Malby: -kaolin -disperzní materiály -imitace tapet a mramoru. Nátěry: -oken, dveří, konstrukcí, potrubí -vysokotlaké stříkání fasád Tapetování: -klasické -VARIOPAINT (stříkané tapety) -OIKOS. Služby: -vymalování s úklidem -drobné zednické práce.

Rekonstrukce interiérů a staveb, kompletní realizace interiérů na klíč (služby architekta, zhotovení projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení). Zednické, obkladačské, štukatérské, malířské a lakýrnické práce. Pokládáme plovoucí a dřevěné podlahy.

Profesionální malířské a natěračské služby v Brně a širokém okolí za skvělé ceny. Široká paleta malířských technik, od nejjednodušší výmalby na bílo po tónované malby z několika tisíc odstínů vzorníku.

Veškeré malířské a natěračské práce. Malby bytů, domů, schodišť, podnikatelských objektů, nátěry fasád.

Montáž, opravy: -veškerý nábytek -drobné údržby a opravy v domácnosti -práce hodinového manžela.

Služby, práce: -malířství a natěračství -malování pokojů, malování bytů, malování domů a malování kanceláří.

-Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků -Dokončovací stavební práce -Specializovaný maloobchod Malířství, natěračství

Mgr. Petr Lajkeb se primárně věnuje činnosti Výškové práce za pomoci horolezecké techniky, Výškové a hlubinné práce v Brno Jihomoravský kraj.

Natěračské práce Malířské práce Sklenářské práce

Výškové práce pomocí horolezecké techniky a další speciální montážní a stavební práce. Výškové práce.

Pokrývačství, tesařství Natěračské práce Malířské práce Práce ve výškách Izolace plochých střech.

Natěračské práce Výškové práce horolezeckou technikou Opravy střech, okapů Zatravňování střech