Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Zednické a stavební dokončovací práce lehčího druhu: - veškeré práce navazující na hrubou stavbu, rekonstrukce a revitalizace interiéru, ať už v ložnici či koupelně, od podlahy po strop. - montáž sádrokartonu, pokládka dlažby, malířské práce, obklady, fasády a mnoho dalšího.

Stavební práce: -zateplování objektů, fasád a plochých střech panelových a rodinných domů -rekonstrukce veškerých objektů -veškeré stavební práce -výškové práce -provádění omítek strojní technologií. Řemeslo: -nátěry fasád.

Malířské, natěračské práce.Čištění střech, protimechové nástřiky a nátěry střešních krytin a klempířských prvků silikonovou barvou za 1/3 ceny nové střechy. Výškové práce, fasády.

Míchání: - fasádní, interiérové barvy, laky.

Malířské a natěračské práce všeho druhu. Dekorativní malby, nástěnné malby, stencil, street art. Nástřiky gothele, variopaint. Vysokotlaké stříkání airless.

Malířské a natěračské práce.

Malířské, natěračské práce. Stavební práce. Prodej střešní krytiny. Čištění suchým ledem.

Práce: -malířské -natěračské

Malířské a natěračské práce.

Malířské a natěračské práce.

Služby: - malíř - natěrač - fládrování - obnova starého nábytku nátěrem

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Práce, služby -nátěry fasád -malířské a natěračské práce -nátěry střech a klempířských prvků -zateplování -veškeré stavební dokončovací práce.

Malířské a natěračské práce.

Práce: -malířské -natěračské. Nástřiky vysokotlakou technikou

Montáž: - zateplovací systémy. - malířské práce včetně nátěrů fasád.

Služby: - malířské a natěračské práce.

Malířské a natěračské práce: - úpravy venkovních fasád - malby interiérů - malby exteriérů - nátěry ocelových konstrukcí - nátěry střech a podlah - drobné zednické práce - nátěry historických budov.

Provádění stavebně řemeslných prací.

Řemeslo: - malíř - natěrač. Výškové natěračské práce.

Práce: - malířské. - natěračské.