Malířství Vodička
Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Lukáš Kadlec
Firma Lukáš Kadlec z Kolína nabízí malířské, lakýrnické a tapetářské služby. Specializuje se i na dekorativní betonové stěrky, které imitují přírodní beton, kámen nebo břidlici, a jsou vhodné pro stěny, podlahy či terasy. Firma zaručuje kvalitní práci, profesionální přístup, férové ceny a poskytuje nezávazné cenové nabídky.
Lukáš Kadlec
Činnost: - rekonstrukcemi staveb, bytových jader - kompletními návrhy a úpravami interiérů - zednické práce - sárdrokartony - obklady, dlažby - malby a nátěry - dekorativní malby.

Malířství, lakýrnictví a natěračství -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

-Výroba koksu, surového dehtu a jiných pevných paliv -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Malířské a natěračské práce.