Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Malířské a lakýrnické práce. Malování bytů, pokojů, kanceláří a veřejných prostor. Natírání a stříkání fasád. Mytí fasád. Stříkání a mytí střech. Kompletní úklidové služby, úklid bytu po malířích. Pokládka plovoucích podlah a koberců. Drobné zednické práce. Malování za rozumné ceny.

Protipožární nátěry, protikorozní ochrana, abrazivní tryskání, protiplísňové nátěry, práce horelezeckou technikou, izolace SERVIWRAP, PROTEGOL. Prodej pásek SERVIWRAP.

Malířské práce, stěhování ČR a EU.

Hodinový manžel. Elektroinstalační práce, pokládka PVC, koberců.

Malování, tapetování, nátěry, kompletní úklid, čistění koberců a čalounění, montáže nábytku. Prodej koberců a linolea (PVC), včetně pokládky.Manipulace s nábytkem, příprava, zakrytí.Velký výběr PVC, koberců bytových, zátěžových a speciálních s protišpinivou úpravou v široké škále barev, cen a šíří.Nátěry fasád.Služby hodinového manžela.Přijedeme ...

Malířské a lakýrnické práce včetně speciálních aplikací a dekoračních technik. Veškeré malby a nátěry od malování pokojů a bytů, přes výmalby.

Stavební, zednické, obkladačské, malířské a instalatérské práce.

Stavební firma - kompletní služby od projektu po revizi - průmyslové i bytové instalace - kompletní rekonstrukce a veškeré instalatérské, malířské práce, elektroinstalace.

Naše stavební firma poskytuje služby: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů, rodinných domů - elektrikářské práce - instalatérské práce - montáž sádrokartonů - malířské práce - výměna větších spotřebičů - údržbářské činnosti - úklidové služby - stavba, zateplení rodinné domy.

Práce: - malířské, natěračské - lakýrnické - podlahářské - úklidové

Písmomalířství. Výroba plakátů, cedulí, nápisy na domy.

Stavební práce: - zednické práce - malířské práce - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů - bourací práce Hodinový manžel.

Služby: - elektroinstalace - zemní - malířské - obkladačské - instalatérské - topenářské - stavební činnost

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce Úklidové služby Rekonstrukce bytů

Služby hodinového manžela. Malířské práce Drobné opravy - domácí spotřebiče Služby hodinového manžela Drobné instalatérské práce Sekání, hrabání a zalévání - trávníky.

Velkoobchod a maloobchod malířství. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Natěračské práce Malířské práce Štukatérské práce Lakýrnické práce

Naše společnost provádí výstavby rodinných domů a staveb, rekonstrukce domů i bytů, koupelen a bytových jader. Stavební práce provádíme v Praze, v středočeském a jihočeském kraji. Dále nabízíme komplexní sortiment: - stavebních, obkladačských, zednických, topenářských, zámečnických, malířských a natěračských prací včetně ...

Kompletní rekonstrukce bytových a nebytových prostor: - malíři - lakýrníci - podlahy - zedníci.

Stavební podlahářské práce. Malířské práce, pokládka podlahy.

Řemesla, služby - malířské a lakýrnické práce - tapetářské práce - sádrokartonářské práce - nástěnná dekorace - stěrkování - fasády - airbrush malba nástřikem

Provádíme nátěry a renovace dveří, euro oken a nábytku. Dále nabízíme veškeré nátěry nebo nástřiky a renovace trezorů. Zabýváme se i fládrování dveří, nábytku a renovace trezorů.

Práce: Lakýrnické Malířské Tesařské Truhlářské Elektroinstalační Topenářské Izolační.