Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

Obkladačské práce Milan Hansík - Praha
Hledáte v Praze šikovného a zkušeného obkladače? Potom neváhejte využít služeb firmy Obkladačské práce Milan Hansík. Pan Hansík vám profesionálně obloží koupelnu, kuchyň, balkon i terasu. Ať ji potřebujete realizovat obklady vnitřní nebo venkovní firma Milan Hansík je pro vás tím nejlepším řešením. Sídlíme na adrese Studená 792/6, Praha.
Obkladačské práce Milan Hansík - Praha
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Práce: -dlaždické - obklady a dlažby -bourací -drobné zednické a stavební -výkopové -fasády, omítky -rekonstrukce -sádrokartony.

Stavební práce. Interiéry na klíč. Rekonstrukce: - bytové jádra - koupelny, WC. Práce: - sádrokartonářské - obklady, dlažby.

Stavby a rekonstrukce na klíč: -půdní vestavby -veškeré zednické práce -obklady a dlažby -montáž sádrokartonu -zateplování fasád -podlahářské práce -montáž centrálních vysavačů -stavby krbů -pokrývačské práce.

Práce: -podlahářské -obkladačské -sádrokartonářské -rekonstrukce bytových jader -půdní vestavby -zateplení fasád, izolace.

Provádíme vnitřní a venkovní obkladačské a dlaždičské práce. Rekonstrukce koupelen a bytových jader. Montáž sádrokartonu, sádrokartonové příčky a podhledy. Nabízíme zednické práce.

Zajištění, práce a generální opravy obytných domů: -rozvody plynu, topení, vodoinstalací (stoupačky, vč. rozvodů) a elektro instalací -ústřední, etážové a podlahové topení -vybavení bytů zařizovacími předměty, ZTI, saniter (WC, vany, baterie, umyvadla, topidla) -práce: -rekonstrukce bytových jader v panelových domech ...

Pozemní stavitelství, novostavby i rekonstrukce: -rodinné domky, hrubé stavby i dodávky na klíč -rekonstrukce bytových jader -obkladačské práce -dlažba zámková -kazetové chodníky.

Firma UNI-JAS zajistí elektroinstalace, drobné stavební, zámečnické práce, výroba rozvaděčů, vč. revize. ZAJIŠŤUJEME: -KOMPLETNÍ PŘESTAVBA BYTOVÉHO JÁDRA -PŘESTAVBA BYTU "na klíč" -rekonstrukce, včetně nových elektr.rozvodů a vodoinstalačních prací (vodoinstalace), event. zajištění stavebního povolení -dodávka, montáž, instalace ...

Stavební práce: -ruční výkopové práce -obklady a dlažby -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -zemní práce.

Rekonstrukce objektů - obklady a dlažby - zámkové dlažby - zemní práce - zateplovací systémy - zelená úsporám - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - půdní vestavby - půdní nástavby - průmyslové objekty - interiéry - rodinné domy na klíč Provádíme práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - subdodávky pro ...

Stavební činnost: -obkladačství -renovace -koupelny, bytová jádra -obkladačské práce. Dodávka kompletního materiálu. Projektová dokumentace.

Stavební firma: - rekonstrukce a modernizace staveb - výstavba rodinných domů na klíč - izolace proti vlhkosti - střešní nástavby a vestavby. Prodej, montáž: - obklady, dlažby - čedičová dlažba.

Práce: - obkladačské - dlaždičské.

Zednické práce - obkladačské - zateplovací práce

Stavební práce. Rekonstrukce: - byty - bytová jádra - koupelny - kuchyně. Demolice starých jader, demoliční práce. Obklady, dlažby - obkladačské a dlaždičské práce. Instalace sanitárního vybavení. Úpravy, přestavby interiérů. Zednické práce. Výstavba: - rodinné domy na klíč. Zateplování fasád domů.

Prodej, montáž: -výstavba a prodej domů -zateplování fasád -žaluzie a rolety -osvětlení a svítidla -hliníkové okna a dveře -realizace interiérů -obklady a dlažby -garážové vrata a brány -lité podlahy -výstavba nízkoenergetických domů

Nabídka veškerých stavebních a zednických prací, hrubé stavby, rekonstrukce, jak bytových jader, tak i drobné i celkové rekonstrukce.Omítky, fasády atd.... A nejen to. Provádíme veškeré obkladačské práce, jak venkovní i vnitřní, tzn. obklady koupelen a kuchyní, chodeb, zámkové, betonové, kamenné dlažby...atd. Zaměřujeme se i na lepení šikmých ...

Rekonstrukce, opravy, servis. Havarijní služba HOT LINE 548523737 (15-24hod) nebo 603238861 denně vč. sobot, nedělí a svátků od 7 do 24 hodin na celém území města Brna. Profese: -instalatér, voda, topení, plyn -topenář -plynař-vodař -elektrikář do 1000V -zámečník strojní a stavební -zedník (omítky) -obkladač (obklady, ...

Rekonstrukce na klíč i dílčí práce. Stavební a zednické práce, opravy a rekonstrukce Vašich domů, bytů i zahrad. Dále zajistíme rozvod vody a topení, realizace kazetových podhledů příček, předstěn, rekonstrukce bytového jádra i půdních vestaveb. Položíme dlažbu v interiéru i venkovní dlažbu, obklady do kuchyně i koupelny, provedeme terénní ...

Stavební práce: - zednické práce - zateplování fasád - obkladačské práce.

Stavební firma : - malířské, natěračské a tapetářské práce - zednické práce - vnitřní omítky a fasády, nátěry fasád - veškeré práce se sádrokartonem - minerální podhledy - obkladačské práce.

Speciální stavební a výškové práce : - dodatečné zateplování budov - opravy a nátěry fasád - pokrývačské a klempířské práce - montáže a revize hromosvodů - pokládka dlažby, lepení obkladů, zámková dlažba - dřevěné podlahy - půdní vestavby, sádrokartonové konstrukce - zasklívání balkonů a lodžií - tlakové čištění ...

Provádíme: - veškeré obkladačské práce - rekonstrukce bytu, bytového jádra - rekonstrukce RD - malování atd.

Hodinový manžel: - drobné opravy - elektrikářské práce, instalatérské práce - pokládka podlahových krytin - malířské práce - údržbářské práce - zednické, obkladačské práce - výměna baterií.