Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Práce: - zednické - obkladačské - dlaždičské.

Stavební práce: - zednictví, zedník - zateplování fasád - obkladačské, dlaždičské práce - pokládání obkladů a dlažeb - sádrokartonářské práce. Zelená úsporám.

Stavební činnost: - zateplování rodinných domů - výkopové práce - zednické a obkladačské práce. Projekce požární ochrany staveb. Střechy: - krytina - klempířské práce.

Práce: -zednické -obkladačské.

Stavební firma. Stavby: - na klíč - půdní vestavby -r ekonstrukce i bytů. Práce: - drobné zednické - vyzdívání bytové jádra - fasády i zateplené - obklady - omítky - plastické vnitřní fasády omyvatelné a možnost znovu přestříkání.

Maloobchod, prodej: - keramické obklady a dlažby - sanitarní keramika (vany, sprchové kouty) - lišty - stavební chemie (penetrační nátěry, izolační stěrky, nivelační hmoty, lepící tmely, spárovací hmoty a silikony). Rekonstrukce: - koupelny, kuchyně, terasy a interiéry. Pokládka: - obklady, dlažby. Dodavatelé: Ceresit, Mapei, ...

Stavební práce: -stavby rodinných domů, průmyslových objektů -opravy a rekonstrukce, domů, bytových jader -zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb. Autodoprava: -vnitrostátní MAN do 3, 5t.

Stavební, zednické práce a rekonstrukce bytů a domů, obklady a dlažby

Stavebni práce: - zámkova dlažba - gabiony.

Montáž: - obklady -s ádrokartonové systémy. Rekonstrukce: - koupelny. Stavební činnost.

Voda topení obklady dlažby. Realizace: -koupelny -příprava pro nové kuchyně. Dodávka a pokládka: -terasy z exotických dřevin. Montáž: -zařízení pro změkčení vody. Certifikát Plzeňského prazdroje, pivovaru Staropramen. Dodávka a montáž: -technologie pro řízenou fermentaci moštu(řízené kvašení vinného moštu) -regulace a ...

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -obklady, dlažby -minerální podhledy -strojní omítání -zednické práce - bání panelů a dveřních otvorů v panelech - mřské a natěračské práce - strojní omítání

Výroba a prodej hlavolamů. Montáž stavebních konstrukcí. Stavební a stavebně technická činnost: - rekonstrukce - modernizace - výstavba - tesařské konstrukce - sádrokartonové konstrukce - zateplování budov - malby - plovoucí podlahy - obklady, dlažby - stavebně dokončovací práce.

Služby: - stavba rodinných domů - kompletní stavební rekonstrukce - dlažby a obklady - tesařské práce - elektrikářské práce - instalatérské, topenářské práce - fasády, zateplení, izolace

Stavební firma: -občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč -rekonstrukce -kontejnerová doprava. Práce: -stavební, zednické -bourací a demoliční práce -zateplování fasády -domovní instalace -malířské -obkladačské -podlahářské -truhlářské -sádrokartony.

Práce: -obkladačské. Montáže: -obklady -dlažby. Rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Stavební práce, stavby: - výstavba rodiných domů na klíč - rekonstrukce, přestavby, opravy - rozličné zednické práce - fasády - obklady, pokládka dlažby - terénní úpravy.

Stavební práce -zednické -obkladačské -rodinné domy na klíč -rekonstrukce budov, bytových jader.

Práce: -zednické, obkladačské.

Rekonstrukce: -bytová jádra -byty -koupelny. Práce, služby: -sádrokartonářské -obkladačské - zednické -malířské.

Práce: - zednické - obkladačské - dlaždičské.

Služby: - zednické, obkladačské a dokončovací práce.