Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Montáž, prodej: -keramické, kamenné obklady, dlažba. Řemeslo: -obkladač.

Rekonstrukce domů a chat Stavby rodinných domů Opravy cest Ploty a oplocení Fasádní a zateplovací systémy Topení-voda-plyn, elektroinstalace Zemní, stavební, instalatérské a jiné práce Pokládky zámkových dlažeb Demolice, vyklizení a likvidace suti

Stavební činnost, firma: -výstavba a rekonstrukce rodinné domy na klíč -fasády -terasy -obklady -dlažby -vnitřní i vnější: krby, udírny.

Stavební firma: -fasády (zateplení, omítky, opravy) -rekonstrukce -interiéry (návrhy a realizace v CAD systému) -půdní vestavby -veškeré stavební práce -vodo-topo -elektro rozvody -obklady -dlažby -projekty, realizace a údržba zahrad, veřejných ploch a parků + závlaha a pokládka trávníků.

Stavební práce: - zednické práce, obkladačské, dlaždické - stolařské práce - zateplování budov - montáž sádrokartonů.

Výstavba, opravy, rekonstrukce: - koupelny, bytová jádra. Montáže: - sádrokarton (příčky, předstěny, podhledy). Drobné zednické práce, malování a nátěry. Obklady, dlažby. Elektroinstalace. Kompletní VODO-TOPO, rozvod odpadu.

Provádíme: - veškerá stavební činnost od rekonstrukcí, zateplování až po stavby na klíč.

Provádíme: -montáže sádrokartonových konstrukcí -půdní vestavby -kazetové podhledy -příčky a šikminy -zateplování fasád rodinných domů, zelená úsporám -různé stavební práce -rekonstrukce koupelen obklady, dlažby.

Stavební činnost. Rekonstrukce Novostavby Izolace tepelné izolace proti zemní vlhkosti fasády, bytová jádra obklady, dlažby sanační omítky zednické práce ploty půjčovna nářadí

Stavby: -zednické práce -zateplování fasád -montáž sádrokartonu -obklady, dlažby -rekonstrukce -stavby na klíč. -stavby R.D. -dřevostavby

Služby: - zateplování fasád - zednické a obkladačské práce

Prodej, realizace, kompletní servis: - kamenné obklady - syntetické (umělé), přírodní - kamenné fasády a interiéry. Obkladačské práce.

Stavby: -na klíč: -rodinné domy -menší půmyslové haly do 364 m2 -kompletní rekonstrukce Prodej a montáž: -obklady a dlažby - podlahové krytiny. Realizace koupelen Štukatérství

Zednické a obkladačské práce. Celkové rekonstrukce domů a bytů včetně dodávky materiálu. Kalkulace ZDARMA !!! Obklady a dlažby. Zámkové dlažby. Zateplovací fasády. Kvelbení sklepů A mnoho jiných zednických a obkladačských prací. DOVOZ MATERIÁLU DO 20KM. ZDARMA!!!!!

Stavební práce, stavební činnost: - realizace rodinných domů a bytových jednotek na klíč - zateplování budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - zámkové dlažby - zednické práce a jiné.

Firma se zabývá prodejem a montáží plastových oken, parapetů, sítí a žaluzií.Dále veškerou stavební činností od rekonstrukcí bytů a domů, zateplení až po stavby domů na klíč.Dále obkladačské práce, pokládka plovoucích podlah, sádro kartony.Okna dodáváme do 14 pracovních dnů od podepsání smlouvy.

Nabízíme kompletní dodávky staveb: -koupelny -novostavby -rekonstrukce -bytová jádra -půdní vestavby -obklady a dlažby -kovovýroba -dodávky plastových oken -zemní práce -elektroinstalace Vyhotovení cenové kalkulace zdarma.

Stavební činnost: - sádrokartony - klenby - světelné rampy - kazetové podhledy - tepelné a zvukové izolace - kontaktní a montované zateplené fasády - akustické příčky - přestavitelné příčky z různých materiálů - kompletní realizace interiérů - šlechtěné omítky - rekonstrukce bytových jader i celých bytů - obkladačské práce, plovoucí ...

Realizace, montáž: -koupelny na klíč -bytová jádra -sádrokartony -obklady, obkladačské práce -zámková dlažba. Práce: -vodoinstalační, vodoinstalace.

Firma se zabývá: STAVEBNÍ ČINNOST -Projekty -Zednické práce -Obkladačské práce -Malířské a lakýrnické práce -Instalatérské práce -Topenářské práce -Zámečnické práce ELEKTRO -Rozvody elektro slaboproud/silnoproud -Revize elektro -Elektronické zabezpečovací systémy -Domácí dorozumívací systémy -Projekty -Datové ...

Naše firma se zabývá: -Vodoinstalace -Zednictví -Sádrokarton -Obklady -Dlažba

Kompletní stavební a zednické práce. Obkladačské práce. Kompletní rekonstrukce koupelen, bytů a bytových jader na klíč. Demoliční a bourací práce. Likvidace suti. Vodařské a elektroinstalační práce. Úklidová firma. Vstupní dveře.

Práce: -stavební -výstavba komunikací a chodníků -zemní práce. Nákladní autodoprava.

Zednické práce: -bourací, zednické, výkopové -základové desky -zámkove dlažby a jiné práce dle vaší poptávky.

Stavební práce. Přípravné práce na staveništi. Ruční výkopové práce. Demolice, demoliční práce. Vyklízení prostor. Pokládání zámkové dlažby, dlaždičské práce.