Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Stavební firma. Realizování a rekonstruování staveb. -stavební rekonstrukce bytů -bytových jader a koupelen -obkladačské a zednické práce Silniční nákladní doprava.

Stavební práce. -zdění -obklady -sádrokartony -rekonstrukce.

Zednické práce: -zedník -stavební, stavitelství. -obkladačské -dlaždičské Obkládání koupelen, kuchyní, dláždění. Pokládka dlažby.

Práce: -stavby budov a rodinných domů RD** -rekonstrukce a přístavby -obklady -dlažby. Služby: -poradenská činnost -projektová činnost včetně vyřízení stavebního povolení.

Stavební práce: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů, nebytových objektů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -sádrokartony -obklady, dlažby -zámkové dlažby a terasy -oplocení -tesařské konstrukce -zemní a výkopové práce -bourací práce.

Stavební činnost, pozemní, občanská a průmyslová výstavba, stavba, rekonstrukce - vlastními pracovníky a dodávkou stavebních materiálů: -občanské bytové stavby, byty, rodinné domy, nájemní domy, kancelářské prostory -novostavby -stavby na klíč -stavební opravy bytových i nebytových prostor -rekonstrukce koupelen -přestavba ...

Služby: -vodoinstalace -malíř a natěrač -zedník -elektrikář -montáž sádrokartónu a minerálních podhledů -půdní vestavby na klíč -veškeré instalace -obklady a dlažby.

Pokládka koberců. Fládrování, realizace obkladů a dlažeb. Stavební, sádrokartonářské, malířské a lakýrnické práce. Lepení podhledů. Pokládka koberců. Realizace fládrování. Obklady a dlažby.

Práce: - zednické - obkladačské.

Stavební činost. Montáž: - sádrokartony - obklady - dlažby - omítky - podlahy.

Práce: -zednické -obkladačské

RENOVA nabízí: - malování bytů, kanceláří a fasád (včetně zateplení) - lakování okeních rámů, dveří a kovových konstrukcí - renovace starobylých místností - rekonstrukce bytů - kompletní rekonstrukce bytových jader - demontáž stávajícího bytového jádra - odvozu a likvidace stavebního odpadu - bezplatná konzultace, zaměření a ...

Stavební práce: -rekonstrukce a opravy historických objektů -obklady, dlažby -malby, nátěry.

Rekonstrukce bytových jader a koupelen na klíč. Pokládka obkladů a dlažeb. Zateplení rodinných domů. Zateplení a úpravy soklů. Povrchové úpravy fasád. Provádění strojních omítek. Stavební práce a rekonstrukce.

Reality: -odhady cen nemovitostí -jednání s orgány státní správy. Stavební práce: -novostavby, rekonstrukce -finální dodávky na klíč -jednotlivé stavební práce -malby, nátěry, obklady, dlažby -odstraňování vlhkosti zdiva.

Stavební práce a montáže. Dodávka a montáž: - koupelny na klíč - keramické obklady a dlažby - zámkové dlažby - plovoucí podlahy - zateplování budov - půdní vestavby - zednické práce - plastová okna a dveře - Salamander včetně stavebních úprav. Rekonstrukce: - koupelen - bytových jader - bytů.

Stavební a zámečnické práce. Realizace půdních vestaveb. Provádíme sádrokartonářské, obkladačské a zednické práce.

Provádění rekonstrukcí bytových jader, rekonstrukce, obklady, dlažby a zednické práce. Stavební práce.

Zednické práce. Stavební práce. Fasádní práce. Interiéry. Sádrokartóny. Výstavba rodinných domů na klíč. Řemeslo: - intalatér - topenář - elektrikář - podlahář - obkladač.

Práce: -podlahářské, podlahářství, pokládání podlahových krytin, podlahy -obkladačské, obkládání stěn, obklady.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce budov -obklady, dlažby -fasády -zateplovací systémy.

Stavební firma: -stavby na klíč -bytová, občanská, průmyslová výstavba -rekonstrukce všech objektů -obklady, dlažba -sádrokarton -komunikace -půdní vestavby -přístavby.

Stavební a zednické práce: -rekonstrukce staveb a bytů, koupelen, bytových jader -obklady, dlažby -sádrokartony -tepelné a zvukové izolace -půdní vestavby -zateplování budov -dodávky a montáže střešních oken.

Stavební firma, práce: - zednické - sádrokartonářské - obklady, dlažba, zámková dlažby - rekonstrukce bytů a domů - bourací práce - vodoinstalatérské práce - elektromontážní práce včetně revize a přihlášky.