Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Malířské a natěračské práce Práce: -elektroinstalační -sádrokartonářské práce -obkladačské práce -zednické práce -zámečnické práce -vodoinstalatérské práce.

Novostavby a rekonstrukce, zednické a obkladačské práce.

Zateplování fasád - izolace proti vlhkosti Sádrokartonářské práce Pokládka - zámková dlažba - obrubníky - koupelny Rekonstrukce - koupelny

Stavební práce: - zateplení rodinných domů (polystyren nebo minerální vata) - rekonstrukce bytů a rodinných domů - půdní vestavby - obklady, dlažby - omítky, fasády.

Činnost: - stavební rekonstrukce - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce rodinných domů - instalatérské práce - izolatérské práce - pokládka dlažby

Obkladačské práce, včetně zajištění potřebné stavební chemie, obkladů. Pokládka keramiky, dlažby, mozaiky, přírodního a umělého kamene. Stavební práce, obklady, omítky, betony, zateplování. Elekroinstalace, vodoinstalace, bednění, pergoly.

Výstavba, realizace: - rodinné domy, rodinných domů. Rekonstrukce: - památkové objekty. Obkladačské práce: - dlažby a obklady vnitřní i venkovní. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví.

Stavební firma. Stavby rodinných domů na klíč, půdní vestavby a rekonstrukce bytových jader.

Dlaždičské práce. -pokládka zámkové dlažby -pokládka obrubníků -pokládka žulových kostek.

Výroba: -zpracování kamene -obkladačské práce.

Práce: -zednické -obkladačské

Stavebnictví: -rekonstrukce -sádrokartony -zateplení budov -ploty -zámkové dlažby -půdní vestavby -obklady.

Stavební firma. Práce: -stavební. -zateplování budov. -rekonstrukce staveb. -sádrokartonářské. -obkladačské. -vodoinstalatérské. -regenerace panelových domů. Služby: -pronájem lešení.

Obklady studničních skruží přírodním kamenem, výroba okrasných studní, obklady zahradních prvků

Provádíme: -obkladačské práce -pokládku dlažby -zateplování fasád -veškeré zednické práce včetně hrubých staveb RD.

Stavební firma: - rekonstrukce koupelen a bytových jader - rekonstrukce, zateplení a obnova fasád rodinných domků - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - podlahářské práce - výkopové a zemní práce - demoliční práce.

Dlaždičské práce, pokládka: - zámková dlažba - obrubníky - žulové kostky

Práce: -pokládka, osazení kamenných výrobků -dlažebnické, obkladačské, dlažby a obruby z přírodního kamene, včetně dodávky materiálu -poradenství v oboru -zemní práce, parkové úpravy -oprava a výstavba propustků.

Rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, koupelen a kanceláří. Výstavba drobných staveb – garáže, dílny, ploty, přístřešky, pergoly apod. Montáž sádrokartonů, sádrokartonových příček, podhledů, půdních vestaveb. Zednické práce.

Provádíme veškeré zednické práce, obkladačské práce a stavební práce v Brně a okolí. Pro veškeré naše práce jsme schopni zajistit potřebný stavební materiál i s dopravou. Naší prioritou je profesionální přístup k práci, dodržování smluvených termínů a spokojenost zákazníka. Zednictví - Brno a okolí provádí: veškeré rekonstrukce, stavby RD, ...

Stavební činnost: -montáž sádrokartonu -zednické práce: -obklady, dlažba -oprava fasád a stěn -předělání-bytová jádra -půdní vestavba.