Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Provoz, obsluha, revize: -kotelny -plynová zařízení -tlakové nádoby.

Projekce, realizace, instalace: -ústřední topení -plyn -voda -kanalizace -instalatérské práce -výroba technických plynů -architektonické a inženýrské činnosti.

Instalace: -voda -topení -plyn. Práce: -instalatérské. Výroba zámků a kování. Výroba technických plynů.

Práce: - voda, instalatérské - topení, topenářské - plyn, plynařské - zednické. Rekonstrukce staveb.

Instalatérské a topenářské práce. Rozvody vody, topení a plynu vč. revize, odpadní potrubí vnitřní. Rekonstrukce bytových jader. Elektroinstalace zajistíme. Další provozovna: -664 51 Šlapanice Čechova 11 608 478 280

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Prodej, instalace, výroba: - voda - plyn - ústřední topení. Prodej, montáž: - žaluzie - hliníkové, látkové, plastové, vertikální, horizontální - sítě do oken proti hmyzu. Velkoobchod, maloobchod: - bytové armatury Myjava.Itálie, Německo - sanitární keramika Bechyně, Teplice, Znojmo - plastové rozvody vody Ekoplastik - izolační ...

Zabýváme se: - instalace plyn, topen, voda - revize a servis plynových zařízení.

Práce: -plynařské. -vodoinstalatérské. -topenářské. -revize plynových rozvodů.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Plynoinstalatérství. Revize, rekonstrukce, montáž: -plynová zařízení -ústřední topení -vodovodní, kanalizační rozvody.

Vodařské práce, instalatérské práce. Topenářské práce, topenář, opravy, montáž, servis topení, revize, havárie. Plynařské práce, plynař, opravy, montáže plynu. Instalace rozvodů topení, vody a plynu. Topení klasické ústřední nebo podlahové UPONOR. Prodej i montáž kotlů JUNKERS a BUDERUS. Kotle plynové, na tuhá paliva, na dřevo, ...

Práce: - topenářské - instalatérské.

Řemeslnické práce: -vodoinstalační práce -topenářské práce -plynařské práce -solární systémy -centrální vysavače -instalatérské práce -automatické zavlažování zahrad.

ISV -organizace a propagace. Zabýváme se instalatérskými službami jako je montáž topeni, instalace vody, instalace plynového kotle, instalace tepelného čerpadla. Dále provádíme vodoinstalaci od přípojky až po vybavení koupelny a instalaci nebo rekonstrukcí vnitřní kanalizace. Vše pro rodinné domky a nejenom pro ně.

Plynařství: - montáž - opravy - revize - zkoušky vyhrazených plynových zařízení.

Vodoinstalatérské práce. Plynářské práce. Topenářské práce.

Práce: - voda, topení, plyn - vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Stavební společnost KVmont zabývající se dodávkou a montáží stavebních prvků v oborech: -zedník -obkladač -sádrokartonář -tesař -pokrývač -klempíř -instalatér - voda, topení, plyn -elektroinstalatér -výškové práce.

Provádí práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalatérské. Stavební činnost. Rekonstrukce: - koupelena. Drobné stavební úpravy. Zajišťují: - revize elektro - projekční činnost - revize plynu - vložkování komínových průduchů. Kompletní zajištění zakázek. Montáž a oprava: - měřidla.

Plynoinstalace, plynařské práce. Vodoinstalace, vodoinstalatérství. Elektromontážní práce.

Prodej a montáž: - systémy pro suchý systém výstavby. Sádrokartony, minerální podhledy, izolační hmoty, stavební chemie. Servis, revize a prodej plynových zařízení. Plynové kotle klasické, kondenzační. Plynové ohřívače vody. Hořáky plynové, olejové. Opravy kotelen.