Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Obchodní společnost BOPS vznikla v roce 1991. Od této doby se naše aktivity rozšířily prakticky do všech oblastí energetických služeb jak metodou Energy Contrakting, tak zejména metodou Energy Performace Contrakting s návrhy technických řešení k úsporám energií včetně zajištění provozování energetických zdrojů do výkonu 20 MW, rekonstrukcí, oprav, ...

Servis a instalace voda plyn kanalizace topení. Nabízíme menším spotřebitelům kvalitní práci, spolehlivost a rychlé jednání za rozumnou cenu.

Práce: -topenářské -plynařské -instalatérské. -zemní práce minibagrem -kontajnérova přeprava

Montáž, práce: -zednické -obkladačské -elektroinstalační -vodo - topo - plyn -sádrokartonářské -malířské -interiérové dveře a zárubně -pokládka PVC, koberců, plovoucích podlah.

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalatérské - vnitřní a venkovní kanalizace. Realizace, rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra.

Elektromontáže. Montáže, revize: - vyhrazené plynové zařízení - hořáky do průmyslových kotelen.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Plynoinstalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -vodoinstalační -topo, topenářské -plynoistalace, plynařství -rozvody -podlahové vytápění. Rekonstrukce: -bytová jádra, koupelny.

Výroba: - technické plyny. Domovní instalatérské práce.

Instalatérské, topenářské a potrubářské práce, voda, topení, plyn, rekonstrukce kotelen, topných systémů a bytových jader, svařování potrubí nerezové, plastové a ocelové. Montáž předizolovaného potrubí. Zámečnická výroba a atypické nerezové výrobky a konstrukce - GASPRESS. Svařování potrubí, nerezové, plastové, instalace, montáž ocel pozink a ...

Intalatérské práce - rozvody vody, opravy a rekonstrukce. Topenářské práce: -rozvody tepla -podlahové vytápění -montáž kotelen -výměníky tepla. Plynařské práce: -instalace plynových zařízení -revize plynovodů a spotřebičů.

Služby-řemeslo: -voda, plyn, topení -instalatérské, topenářské práce -kotelny a plynovody na klíč -výměna rozvodů vody a topení v panelových domech. Dodávka, montáž: -automatické kotle Ekoefekt, Cargorobot, Ekoperfekt.

Servis, revize: -plynových zařízení -hořáků.

Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce a montáže: - topení - plyn - voda. Dodávky: - plynové kotle Hermann - elektrokotle - kondenzační kotle - tepelná čerpadla - solární panely - podlahové vytápění - radiátory - domácí vodárny.

Projekce: - plyn, - vodárenství a kanalizace.

Intalatérské práce - rozvody vody, opravy a rekonstrukce. Topenářské práce: -rozvody tepla - podlahové vytápění -montáž kotelen -výměníky tepla. Plynařské práce: -instalace plynových zařízení -revize plynovodů a spotřebičů.

Dodávka, montáž, servis: -vyhrazené plynové zařízení -plynové kotle DESTILA, MORA, IMMERGAS, THERM, PROTHERM, VIADRUS, ETI* -plynové ohřívače TUV*, ARISTON, JOHN WOOD, QUANTUM -domovní plynovody. Práce: -plynařské -vodoinstalační -topenářské. Záruční i pozáruční servis.

Montáž, rekonstrukce, opravy: -vodovodní a kanalizační potrubí -projektová dokumentace i revize plynových rozvodů -montáž a dodávka plynových spotřebičů -montáž topení -montáže kotlů -zapojení krbů.

Projekce - vytápění, plyn, vzduchotechnika Průkazy energetické náročnosti budov Energeické audity, poradenství, posudky Montáže vytápění v rodinných domech

Prodej a montáž: -plynospotřebiče -plynové rozvody včetně revizí. Montáž a opravy vodoinstalace a kanalizace včetně materiálu.

TOPENÍ, VODA, PLYN. Nabízíme práce: - instalatérské: vodoinstalace, opravy a údržby - instalace kanalizačních rozvodů - topenářské: montáž vytápění a kotelen - plynařské: rozvody domovního plynu vč. revize - rekonstrukce koupelen a bytových jader včetně obkladu a dlažby

Projektové práce a inženýrská činnost na energetických stavbách - plynové kotelny, výměníky, plynovody, tepelné sítě. Realizace : Topenářské a instalatérské práce, výstavba a rekonstrukce topných zdrojů, plynových kotelen, výměníků, stavba plynovodů, teplovodů. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - tyto práce se soustřeďují na ...

Řemeslnické práce: - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské. Montáž topení a topných systémů. Zhotovení kotelen, rozvodů vody i plynovodů a domovních přípojek.

Plyn a servis vyhrazených plynových zařízení, voda, topení, zednictví

Služby: - zpracování projektové dokumentace - plynofikace - revize-plynová zařízení, tlakové zkoušky - rozvody kanalizace, ústředního topení v objektech, vody. Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalatérské.

Provádíme instalatérské, topenářské a plynařské práce, dále čištění kanalizace a odpadů, zajišťujeme nonstop havarijní službu 24 hodin. Řešíme zakázky menšího i většího rozsahu. NABÍDKA: - Instalatéři - Topenáři - Plynaři - Čištění kanalizace - Čištění odpadů.