Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Práce, služby: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské

Dodávka, montáž, servis ZTI a ÚT především: topné systémy, kotelny, výměníky, domovní a průmyslové plynovody. Zdravotně - technické instalace, zařizovací předměty a úpravny vody. Vše formou dílčích dodávek nebo dodávkou na klíč.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské.

Instalatérství. Topenářství. Plynařství. Práce: -VODOinstalatérské -TOPO, topenářské -PLYNařské. Montáže, opravy, servis, revize: - domovní plynovody a plynové spotřebiče Dodávka, montáže: -kotle a krby na pevná paliva -kotle a krby na peletky

Práce: - plynařské - topenářské.

Řemeslo, práce: - instalatér, voda - topenář, topení - plynař, plyn.

Řemeslo: - topenář, topení - vodař, voda - plynař, plyn.

Polo Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž a opravy plynových zařízení. Revize a zkoušky plynových zařízení.

Řemeslo: -instalatér -topenář. Montáž, oprava, rekonstrukce: -ústřední vytápění, topení -plynoinstalace, plyn -vodoinstalace, voda -plynové spotřebiče. Prodej: -plynové ohřívače vody, zásobníky vody -kotle, kotel -ústřední topení, radiátory -vodoinstalační materiál.

Projekce, revize, montáž, instalace: -instalatér, topenář -vodař, topenář -vodoinstalace, plynoinstalace -instalatérské a topenářské práce -vodo-topo, plyn.

Servis: - plynové zařízení.

Prodej, instalace a servis veškerého sortimentu Cankař-Atmos. Nabídka kotlů. Prodej, instalace solárních panelů a systémů.

Voda, topení, plyn. Vodoinstalaterké práce. Topenářské práce. Plynařské práce. Solární systémy. Tepelná čerpadla. Rekonstrukce koupelen, bytových jader.. Provozovna: - Zeyerova 1A, Bruntál.

Výroba, služby na zakázku: -kovoobráběčství -zámečnictví -topenářství -montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Voda, topení, plyn Brno, kanalizace vč. přípojky, přípojka. Práce: -vodoinstalační, vnitřní odpadní potrubí -plynařské -topenářské. Výrobky, obchod, prodej: -drtiče jádrového ovoce -lisy na ovoce.

Práce, řemeslo: - vodoinstalace, ústřední topení, podlahové topení, plynofikace domovní a průmyslové, rekonstrukce kotelen.

Práce, služby: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -plynařské.

Práce, služby: -instalatérské -plynařské -topenářské.

Výroba, montáž, prodej: -bazény (polypropylen) všech tvarů a velikostí dle přání zákazníka -nádrže -zásobníky na dešťovou (užitkovou) vodu k využití v domácnosti. Montáž, práce: -plynařské, zemní plynovody, domovní rozvody provádí firma MONTPLYN, -zámečnické a kovářské práce.

Projekční činnost: - plynovody - regulační stanice - plynové kotelny - ústřední vytápění - sálavé vytápění Inženýrská činnost: - vytápění - plynárenství Energetika: - poradenská činnost v energetice Realizace: - kotelny - regulační stanice - ústřední vytápění - sálavé vytápění

Práce, montáž: -plynařské, plynoinstalace. -Topení -Voda -Plyn -solární korektory

Instalace, montáž, revize, opravy, servis: - plynové zařízení - rozvody plynu. Plynařské práce.