Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace

Montáž, opravy: - plynové zařízení (hutní, strojírenský průmysl).

Práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Instalace, montáž: - voda - topení - plyn.

Řemeslo: - instalatérské práce - topenářské práce - plynové rozvody, plynař - voda, vodoinstalace.

Servis, opravy: -elektro -plyn.

Provádíme: - vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce.

Instalatérské práce: -voda -plyn -topení. Revize vyhrazených plynových a tlakových zařízení.

Montáž: -voda-topení-plyn -práce vodoinstalatérské -práce topenářské -práce plynařské.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Dodávky, montáž: -ekologické vytápění -kotle na pelety -solární systémy -kotelny, mobilní kotelny -ústřední a podlahové topení -domovní a průmyslové plynovody -vodovody -vybavení koupelen.

Instalatérství, topenářství. Montáž, oprava, revize a zkoušky plynových zařízení. Maloobchod, prodej: - těsnění - topenářský a instalatérský materiál.

Práce: -instalatérské: -vodoinstalace, rozvody vody -topo, topenářské: -ústřední topení -plynařské, plynoinstalace. Dodávka, montáže: -vybavení koupelen -sanitární keramika -rekonstrukce koupelny.

Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské, instalace topení - plynařské práce.

Montáž, prodej: -voda, plyn, topení -vodoinstalace -plynoinstalace.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalatérské. Dodávka, montáž na klíč: - kotelny - výměníkové stanice.

Práce: - topenářské - plynařské - instalatérské.

Stavební firma. Pozemní a inženýrské stavby. Instalatérské práce: - voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Revize: - plynová zařízení - domovní a průmyslové plynovody.

Servis: - plynové kotle, - plynové kotle kondenzační, - kotle Vaillant.

Vytápění budov s ohledem na ekologii a ekonomiku provozu i v programu Zelená úsporám: -montujeme ústřední vytápění, podlahové topení, solární systémy, plynová zařízení, kanalizaci i rozvody vody a provádíme stavební práce. -instalatér - vodo, topo, plyn

Provádění a rekonstrukce staveb. Dodávka kompletních instalací: -voda (plast, měď*, ocel) -plyn -kanalizace -topenářské práce (plast, měď*, ocel) včetně dodávky kotlů. Inženýrská a investorská činnost.

Služby: -montáž, opravy, servis, zkoušky a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel -opravy a servis motorových vozidel -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -revize a zkoušky vyhrazených tlakových zařízení -autoservis -pneuservis -montáž LPG.