Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Montážní a dodavatelská firma v oborech topení voda plyn kompletní a ucelené dotávky, záruka kvality a spolehlivosti. Revize. Podlahové topení. Kotle na tuhé paliva, krby, krbové vložky, automatické kotle na tuhá paliva, dřevoplyn. Dodávky a montáž tepelných čerpadel. Rekonstrukce bytových jader a bytů. Solární systémy. Opravy, servis a ...

Instalatérství Práce: - instalatérské: - vodoinstalatérské, rozvody vody - topo, topenářské - plynařské, plynoinstalace - montáže - solární panely - montáž solárních kolektorů - montáž čerpadla Výměna: - stupačky

Služby v oblasti vodo-topo-plyn. Revizní činnost, tlakové zkoušky, montáž solárních systémů. Instalatérské práce kanalizace. Vodoinstalační práce.

Plynařské a vodoinstalatérské práce: - solární kolektory pro ohřev TUV a vytápění - topenářský a plynoinstalační materiál - zplyňovací kotle na pevná paliva a pelety VERNER, Atmos, atd. - záruka na dílo - vrtání děr do průměru 159 mm - čištění domovních kanalizací do průměru 150 mm

Firma vlastní certifikát jakosti ISO 9001:2001, certifikát enviromentální 14001:2005. Stavební činnost. Vyšší, generální dodavatel staveb (dodávky staveb na klíč), novostavby, rekonstrukce, opravy: -stavby pozemní, průmyslové, občanské, bytové -výrobní haly, sklady, provozní objekty -obchody, supermarkety a hypermarkety -obytné, ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen

Plynoinstalační práce Realizace - solární systémy Realizace - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalační práce

Práce: - instalatérské - voda, topení, plyn - podlahové vytápění - solární systémy.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - Vodo, Topo, Plyn

Montáže: - voda, topení, plyn. Solární panely. Kotle na peletky a biopaliva.

Vodo-topo-plyn. Instalatérské služby. Dokanalý servis: -poradenská činnost -bezplatné zpracování nabídky -dodávky materiálu -montážní práce -revize -záruční a pozáruční servis. Další služby: -obkladač, zedník -elektrikář, podlahář -malíř, klempíř -kominík.

Práce, řemeslo, služby: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Martin Gibas se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a plynařské práce, montáž tepelných čerpadel, solárních systémů a plynových kotlů.

Montáž, revize, instalace: - voda, topení, plyn - podlahové topení. Ústřední vytápění. Solární kolektory. Tepelná čerpadla. Kotle. Revize: - tlakové nádoby.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační - zámečnické Revize: - elektro a plynových zařízení. Montáže: - tepelná čerpadla - solární systémy.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce Dodávka a montáž: - klimatizace. Prodej: - solární energie. - centrální vysavače.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské. Montáž: - solární kolektory - topení, rozvody - tepelná čerpadla.

Práce: -instalatérské -topenářské -solární systémy -tepelná čerpadla -plynoinstalace -vodovody a kanalizace -centrální vysavače -malířské, natěračské.

Návrh, dodávka: - ekologické systémy vytápění - tepelná čerpadla - solární systémy - kotle na biomasu - zplyňovací kotle. Práce: - topenářské - plynoinstalační - vodoinstalatérské - vzduchotechnické, klimatizační - plynařské - kanalizace budov - regulace ústředních vytápění. Distribuce tepelné energie.

Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce. Plynařské práce. Kanalizace. Podlahové vytápění- montáž.

Společnost Aleš Bechný se sídlem ve Valašském Meziřící se již od roku 1996 zabývá komplexními službami v oblasti instalatérských, plynařských a topenářských prací. Působíme především ve Zlínském a Moravskoslezském kraji, nicméně naše zakázky realizujeme v celé ČR a SK. Pomůžeme vám s realizací kotelen, solárních systémů a tepelných čerpadel v ...

Jiří Vidrman poskytuje vodoinstalační, topenářské a plynařské služby pro byty, rodinné a bytové domy.

Vodo-topo-plyn. Instalatérství a topenářství. Dodávka a montáž topení, plynu, vody, kanalizace.

Opravy a výstavba - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - opravy a výstavby kanalizace