Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Instalatérské práce - vodo topo plyn - odpady a přívody vody - instalace a drobné opravy plynových spotřebičů.

Stavební činnost - zemní práce - odvoz suti - zednické práce - elektroinstalační práce - vodo topo plyn.

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zednické - obkladačské - malířské - sádrokartonářské - vodoinstalatérské, topenářské, plynařské - elektro - podlahářské

Zámečnictví, výroba: - ploty - vrata - mříže - schodiště - zábradlí

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské

Služby v oblasti elektrotechniky, klimatizace a regulace - projekty a revize vzduchotechniky a elektro - montáže vodo topo plyn, větrání, digitální řídící systémy.

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - topenářské - plynařské

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže Montáž, oprava, servis: - elektrické a plynové kotle Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské Prodej: - výpočetní technika - elektronika Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy Výroba rozvaděčů.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské

Vodo, topo, plyn - vodoinstalační a vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalační práce - montáž ústředního topení - rozvody vody - plynovodní přípojky - měření a rozúčtování tepla a vody.

Práce, služby: - vodoinstalace - topenářské - plynařské

Veškeré interiérové práce, přestavby a stavební přípravy. - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - instalatérské práce, vodo topo plyn - obkladačské práce - malířské práce.

Vodo, topo, plyn - plynařské, topenářské a vodoinstalatérské práce - servis, opravy a revize plynových spotřebičů.

Výroba: - tepelné výměníky Vico - tlakové nádoby Služby: - revize plynových a tlakových zařízení - dodávka, montáž, oprava, servis výměníkové stanice, technologie plynových kotelen - dodávka, montáž systémy ústředního vytápění Školení: - obsluha tlakových nádob stabilních a plynových kotelen - topič

Rekonstrukce bytů a bytových jader - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - bourací práce.

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynařské - Vodo, Topo, Plyn

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce, služby: - vodoinstalace - plynařské - topenářské - kanalizace - montáž solárních a regulačních systémů

Práce: -klempířské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Instalace, opravy a revize: -propanbutanových, PB** stanic -spotřebičů. Prodej: -sporáky na plyn a elektriku -ohřívače vody, bojlery -náhradní díly. Autoservis: -konverze, přestavba automobily na alternativní pohon plyn propan butan včetně revize na OTP*.

Činnost: - projekce TZB (voda, plyn, kanalizace, vytápění, vzduchotechnika) - energetické poradenství - vypracování průkazu energetické náročnosti budovy (PENB)

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy šetrné k životnímu prostředí a kapse majitele. Domy zajišťují stabilní teplotu bydlení po celý rok. Specializujeme se i na výstavbu rodinných domů na klíč. Pozemní stavitelství: -realizace, rekonstrukce a modernizace staveb -revitalizace a energetické zhodnocení objektů -"zelená ...