Radek Vařecha

Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
SOIT, spol. s r.o. - komplexní instalatérské práce
Dovolte nám představit společnost SOIT, spol. s r.o., která svým zákazníkům poskytuje komplexní instalatérské práce. Potřebujete realizovat rozvody vody, plynu nebo topení? Potom je vám naše firma plně k dispozici. Naše portfolio služeb zahrnuje rovněž solární systémy na klíč. Pakliže vás naše nabídka služeb zaujala, neváhejte nás oslovit.
SOIT, spol. s r.o. - komplexní instalatérské práce
Montáž a rehabilitace: -vysokotlakých potrubních systémů (plynovody, parovody, vodovody) -kompletace ježkových komor -rehabilitace potrubí -přivaření doměrků na kulové kohouty -renovace, oprava a údržba obaloven -ostatní zámečnické práce.

Stavba - pergoly, tesařské práce -plynoinstalační práce -topenářské práce -zateplování -montáž - plastová okna -pokládka - dlažby - podlahy Stavby - rodinné domy na klíč -zednické práce -klempířské práce -kompletní realizace - střechy, pokrývačské práce.

Činnost: -dodávka, montáž, rekonstrukce: -plynoinstalace, -vytápění, -zdravotechnika, -solární vytápění.

Práce: -instalace plyn, topení -vodoinstalace. Rozvody: -topení-vytápění -ústřední -etážové -podlahové. Domovní plynovody, středotlaké a nízkotlaké přípojky. Možnost splátek-leasing.

Servis, dodávka a montáž plynové zařízení, návrh a montáže solárních systémů, solární systémy s regulací na míru. Servis plynových zařízení značek Baxi, Thermona, Quantum a Viadrus.

Instalace, rekonstrukce, oprava: - voda, plyn, topení (vodo-topo-plyn) - kanalizace - plynoinstalace - elektrikářské práce - zednické práce - servis kotlů.

Instalace, montáž: -ústřední topení, voda, plyn -nejnovější technologie ZTI, ÚT plynoinstalace -rozvody vody v oceli, plastu, mědi i jiného materiálu -ústřední topení z plastu, oceli, mědi, podlahové topení i lokální -ústřední topení občanské vybavenosti i průmyslových objektů -technologické rozvody vody, páry, stlačeného vzduchu, ...

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Vodo-topo-plyn. Služby: - revize plynoinstalací - servis, oprava plynových kotlů. Prodej instalačního materiálu: -baterie a armatury -zdravotní keramika -sanitární technika. Práce: -zednické -obkladačské.

Prodej, montáž, oprava, servis: -plynová zařízení -plynové kotle. Řemeslo: -plynař -topenář.

Montáže, opravy plynových zařízení. Opravy a rekonstrukce potrubí Výměny a servis armatur a pohonů Dodávky a servis armatur CAMERON, GROVE, ADLER.

Nové instalace, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -topení ústřední a etážová, podlahové GABOTHERM -svářečské práce -ohřev teplé užitkové vody (TUV), ohřívače zásobníkové i průtokové, elektrické i plynové (boilery) -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter LAUFEN, JIKA a jiné (vana, umyvadlo, WC, sprchový ...

Montáž a opravy plynových zařízení.

Montáž, opravy, servis: - regulace tepla - plynová zařízení a kotle.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -vložkování komínů. -ústřední vytápění.

Plynoinstalace, servis. Plynař. Výroba technických plynů.

Provádíme topenářské práce, včetně průmyslových rozvodů propan-butan, opravy a montáže topenářských zařízení, jako jsou kotle, radiátory, rozvody plynu. V naší prodejně Feromat prodáváme hutní, spojovací, topenářský, instalatérský materiál a částečně i železářské zboží.

Vodoinstalaterství, Topenářství Služby: -voda -topení -plyn -kanalizace -domácí vodárny čerpadla -čištění studní -solární ohřev -měření -regulace -vodoměry -opravy, údržba.

Vodoinstalatérství, topenářství. Provádíme montáže vody, topení i plynu a výměny plynových kotlů.

Sháníte topenáře? Potřebujete provést revizi nebo opravu kotle či radiátoru? Firma Jan Holešovský od roku 1992 působí v oboru voda, topení, plyn a nabízí tak dlouholetou praxi, zkušenosti a kvalitně odvedenou práci. Provádíme kompletní plynoinstalační a topenářské práce, servis a výměny plynových kotlů, výměny radiátorů ústředního topení, včetně ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství

Provádíme veškeré montáže, opravy a rekonstrukce v oboru VODO-TOPO-PLYN. Plynařské, topenářské a vodoinstalační práce. Montáž krbů a kamen, kotlů a otopných těles. Rekonstrukce koupelen, montáže sprchových koutů a zástěn.

Vodoinstalatérství, topenářství. Voda, plyn, topení, elektro, komplexní dodávky.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny- Prodej: -vodoinstalatérství, topenářství.