Radek Vařecha

Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Provádíme stavby rodinných domů a jejich rekonstrukce, půdní nástavby, vestavby, přístavby a renovace bytových i nebytových prostor, zateplování fasád včetně dodávky materiálu.

Práce: -voda-plyn-topení: -(ocel, měď, plast, pozink) -projektová dokumentace -rozvody plynu, topení, vody -podlahové vytápění -dodávka plynových a elektrických spotřebičů -revize plynoinstalací -zajištění vložkování komínů -servis, záruka.

Topo-vodo-plyn. Plynoinstalační, vodoinstalační a topenářské práce. Podlahové topení Jádrové vrtání.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Vodo-topo-plyn. Služby: - revize plynoinstalací - servis, oprava plynových kotlů. Prodej instalačního materiálu: -baterie a armatury -zdravotní keramika -sanitární technika. Práce: -zednické -obkladačské.

Montáž a opravy plynových zařízení.

Montáž, opravy, servis: - regulace tepla - plynová zařízení a kotle.

Provádíme topenářské práce, včetně průmyslových rozvodů propan-butan, opravy a montáže topenářských zařízení, jako jsou kotle, radiátory, rozvody plynu. V naší prodejně Feromat prodáváme hutní, spojovací, topenářský, instalatérský materiál a částečně i železářské zboží.

Práce: -instalatérské -topenářské -potrubářské Montáže, opravy, rekonstrukce. V rámci zakázky: -projekce, revize a spuštění plynových zařízení -vložkování komínů. Prodej, montáž: -bytové vodoměry. Rekonstrukce: -bytová jádra.

Topenářské práce: - instalace, montáže topení. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalace: - rozvody vody - domovní kanalizace, odpady. Plynoinstalatérské práce, plynoinstalace: - prohlídky, čistění a servis plynových spotřebičů. Projekční služby, montáže v oblasti technického zařízení budov.

Služby, práce: -topení -plyn -topenářské práce -plynařské práce.

Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce.

Stavby na klíč Klempířství, pokrývačství, teasřství sádrokartony, zateplování, voda, topení, plyn obklady, dlažby interier exterier elektroinstalace, hromosvody, revize veškeré stavební práce vč.dodávky materiálu

Služby: - revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení bez omezení tlaku.

Práce, služby: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -plynařské.

Práce, služby: -instalatérské -plynařské -topenářské.

Služby: - montáž plynoinstalace - plynofikace kotelen a výměníkových stanic - montáž ústředního topení (ocel, měď) - vodoinstalace (plast, měď, pozink) - projekty a revize - zajištění vložkování komínů - dodání materiálů včetně spotřebičů (plynové kotle, ohřívače, topidla, sporáky atd.) - uvedení spotřebičů do provozu

Plynařské práce. Rozvod, instalace: -plyn.

Stavby v oboru plyn-topení-voda: - kompletní dodávky - projekce, instalace, montáž, opravy, servis, rekonstrukce - revize, vložkování komínů - plynové kotle, ohřívače, sporáky - ústřední topení - podlahové vytápění.

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství