Pokládka podlah a podlahových krytin, lepení a pokládka koberců, opravy podlah, lamel a parket, realizace speciálních typů podlah – anhydridových či litých betonových a renovace podlah– toto vše a mnohem víc zajišťují profesionální podlahářské práce.

Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Potřebujete novou podlahu? Opravit pvc, položit koberec či plovoucí podlahu? Podlahové studio Jegla je profesionální podlahářství s dlouholetou tradicí. Zdarma vám poradíme, jaká podlaha je pro vás nejvhodnější, zaměříme prostory a odhadneme cenu rekonstrukce. Provedeme vás celým procesem od výběru podlahy až po její finální realizaci.
Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Činnost, práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - motáž WPC teras a plovoucích podlah - zakázková výroba nábytku

Pokládka, realizace: - lité, průmyslové podlahy.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - fasády - zateplování - rekonstrukce bytových jader - anhydritové podlahy - kamenné koberce.

Podlahářské práce, realizace, montáž - pokládka podlahové krytiny - dřevěné podlahy - linoleum - PVC - koberce.

Stolařství, truhlářství. Návrh, konzultace, výroba, prodej a montáž nábytku, nábytek: -kuchyně, kuchyňské línky, kuchyňská linka včetně spotřebičů -ložnice: postele, lůžko, lůžka, komoda, komody, noční stolky, stolek -schodiště, schody -kuchyňské stoly, stůl, konferenční stolky -dětské pokoje, dětský pokoj -obývací stěny, stěna -dveře, ...

Zkrášlíme Váš interiér! Naše firma nabízí veškeré podlahářské služby, montujeme a dodáváme kuchyně, vestavěné skříně a různé interiérové vybavení. Náš zkušený architekt vše navrhne dle Vašeho přání a naši odborníci vše namontují v domluveném termínu. Prodej, montáž: Podlahy, podlahářské práce: - PVC - Novilon, MPDF systém, Flotex, plovoucí, ...

Práce: - malířské - natěračské - štukování - pokládka plovoucích podlah.

Podlahářské a sádrokartonářské práce - pokládka a rekonstrukce podlahy.

Stolařství. Výroba, montáže: - interiérový bytový nábytek: - kancelářský nábytek - vstupní a interiérové dveře - dřevěná schodiště. Podlahářské práce: - plovoucí podlahy. Služby: - grafické návrhy a cenová kalkulace.

Stavební práce: - pokládka zámkové dlažby - renovace podlah speciálními nátěry.

Společnost MYPA STAV realizace a rekonstrukce bytů a koupelen s.r.o. provádí veškeré stavební práce spojené s rekonstrukcí a úpravou interiéru. Nabízíme kvalitu, spolehlivost a pevný termín dokončení zakázky. Naše sídlo najdete v Plzni. Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - rekonstrukce, úpravy interiéru a kuchyní - ...

Realizace, dodávka: - lité anhydritové a cementové podlahy - betonové podlahy - průmyslové podlahy.

Hlavním předmětem firmy Ekonstrukt je provádění staveb a stavebně dokončovacích prací včetně pokládky podlah a montáž sádrokartony. Specializujeme se především na výstavbu a rekonstrukci objektů, inženýrských sítí a komunikací. Také působíme v oboru malířství a natěračství v Olomouci a okolí. Zaměřujeme se na tyto stavební práce a stavební ...

Činnost: - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - renovace parket a dřevěných podlah

Služby: - montáž, demontáž nábytku - vodoinstalatérské práce - zednické práce - pokládka koberce, podlahy

Podlahové krytiny, stěrky, lepidla, laky a nářadí, lišty na podlahy obvodové i přechodové.

Hodinový manžel. Instalatérské, elektrikářské i podlahářské práce. Montáže polic i skříněk, montáže nábytku, zapojení i montáže světla, zapojení domácích spotřebičů a elektronky.

Podlahářská práce. Pokládka: -materiál Linoleum, pvc - Tarkett, Forbo, Fatra thermofix, marmoleum, novilon apod. -laminátové plovoucí podlahy - egger, kronoflooring -dřevěné podlahy, vlysy, vícevrstvé zámkové, lepené -koberce - bytové, zátěžové -čistící zóny -soklové lišty - plastové, dřevěné, mdf. Zabýváme dodávkou a pokládkou podlahových ...

Práce: - podlahářské - montáž sádrokartonů - rekonstrukce bytových jader - malířské.

Prodej, montáž: - dveře, zárubnš, podlahy, okna.

Lité podlahy, lité potěry, anhydrit, litý beton, polystyrenbeton, pěnobeton, cementový litý potěr, pronájem čerpadla na lité podlahy, dodávka stropní konstrukce JS. Zednictví.

Veškeré stavební práce, rekonstrukce: -pokládka obkladů všech formátů, dlažeb, přírodního kamene, plovoucích laminátových, dřevěných podlah, parket, PVC -dodání a montáž obložkových dveří -kompletní renovace parket. -dodávka vodo, topo, plyn vč. montáže Naše firma vám poradí a zrealizuje vše co váš domov potřebuje.

Prodejna: -podlahy vinylové, laminátové PVC -bezpečností dveře, výhradní prodejce bezpečnostní dveře HT DVEŘE včetně zaměření a montáže -interiérové dveře -vchodové dveře, exteriérové dveře včetně příslušenství Práce, montáž: -rekonstrukce koupelny, nová koupelna na klíč -podlahářství, truhlářství -renovace parket.

Specializujeme se na pokládky podlahových krytin a montáž interiérových dveří. Vinylové podlahy, lino, PVC, dřevěné, laminátové podlahy, koberce a doplňky.