Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Karofinal Provádíme práce tesařské, pokrývačské, sádrokartonářské, odvětrané fasády, montáže pergol, přístřešků, plotů, palubek, podbitých říms, pokládku podlah.Montáže plastových a dřevěných palubek.

Nabízíme veškeré práce - pokrývačské - klempířské - tesařské

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Soukromé klempířství a zámečnictví. Montáž a prodej: -plastové okapové systémy - MARLEY -poplastované prvky - PLANNJA A BORGA -pozinkované prvky -titanzinkové prvky -měděné prvky -zámečnické práce.

Prodej, maloobchod, montáž: - betonové tašky - tesařské práce - klempířské práce.

Rekonstrukce střech, nová výstavba střechy, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, montáž střešních oken.

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Hydroizolace - rovné (ploché) střechy i se zateplením: -fóliové systémy-PROTAN, SARNAFIL a jiné -asfaltové modifikované pásy s břidlicí(i bez úpravy) tuzemské i zahraniční výroby. Pokrývačské práce včetně těžké krytiny Tepelné izolace: -potrubí i chladírenské nádrže -zateplení - rovné střechy -materiál ORSIL, G+H ISOVER ...

Práce: -klempířské -truhlářské -zámečnícké

Dodávka a montáž: - vzduchotechnické zařízení - technologie, svařovny, pálící centra. Revize, montáž a opravy: - protipožární klapky - chladící a klimatizační zařízení. Výroba a prodej: - tvarovky pro vzduchovody. Realizace staveb: - střešní systémy - hydroizolace.

Montáž: - střechy. Řemeslnické práce: - pokrývačské - klempířské. Stavební klempířství.

Montáž rodinných domů na klíč. Pokrývačské práce. Elektroinstalace. Zateplování.

Prodej: - střešní krytiny. Rekonstrukce střech.

Pokrývačaké, klempířské a tesařské práce.

Pokládka nových i celkové opravy, rekonstrukce: - střešní konstrukce - střechy.

Pokrývačské a tesařské práce.

PROVÁDÍ: - opravy a rekonstrukce historických budov a památkových objektů - opravy starých kamenných železničních mostů a opětných zdí - klempířské, pokrývačské a tesařské práce - rekonstrukce budov - sanace při dřevomorce a jiným dřevokazným hmyzům Kancelář a dílny: Doubrava 269, Loukov Sklad: Svijany 3, 463 46 Příšovice

Služby: -obklady stěn a zateplování -pokládka, opravy, rekonstrukce, renovace střech -hydroizolace plochých střech -lepení vinylových obkladů. Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře -předokenní rolety -plastové shrnovací vnitřní dveře -sprchové a vanové zástěny. Pobočka: -Semily, Na Olešce, tel.:481623115.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Klempířství, pokrývačství: -kompletní konstrukce střech včetně vazby -klempířské práce -práce pokrývačské: - veškeré betonové a pálené střešní krytiny, lepenkové šindele, plechové šablony, šablony Cembrit -montáž a výroba kompletních okapových systémů -osazování střešních oken -mytí a impregnování azbestocementových ...

Služby: -stavební práce -rekonstrukce -fasády -střechy.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské

Tesařství. -výroba a stavba dřevěných konstrukcí a staveb -rekonstrukce historických krovů -šalování (bednění) základů -pergoly, zahradní domky -stavění lešení -pokrývačské práce.