Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Kompletního střešní servis: -rekonstrukce a výstavba -klempířské práce -dodávka a montáž střešních oken Velux -tesařské, truhlářské práce -montáž suchých staveb (sádrokarton) -hromosvody, revize.

Realitní kancelář, stavební společnost. Realitní činnost: - zprostředkování nákupu a prodeje: - nemovitostí - pozemků - chat - chalup - zprostředkování pronájmů: - výrobních celků - hal - bytů - domů. Provádění staveb: - bytových - občanských - průmyslových. Stavební práce: - stavby na klíč ...

Klempířství, pokrývačství: -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -zateplení střech -střešní okna.

Truhlářstvi, maloprodej. Práce: -klempířské -pokrývačské

Klempířství, zámečnictví: -klempířské, pokrývačské, zámečnické a zednické práce -všechny typy plochých a šikmých střech.

Služby: -pokrývačské a klempířské práce -výstavba a rekonstrukce střech. Prodej: -střešní krytiny včetně doplňků -klempířský materiál -střešní okna včetně montáže -tesařské práce -pálené krytiny -betonové krytiny -šindele -plechové střechy -okopní systémy -okna plastová, dřevěné.

Klempíř, pokrývač. Opravy: - střechy. Provozovna: - Bílovecká 1162/167 Opava - Kylešovice.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, vše, co souvisí se střechou - střešní krytiny, střešní okna a další. Demoliční práce.

Nabízíme: - kompletní dodávka střech a odborná pokládka střešní krytiny.

Naše firma se zabývá: - dodávka a montáž: - veškeré sádrokartonové systémy - parozábrany - střešní okna - kazetové stropní podhledy - OSB podlahy-Sádrokartonové-Cetris desky.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Práce: - pokrývačské - obkladačské.

střechy: tesařské, pokrývačské, klempířské práce, kompletní střechy dodavatelsky.

Dodávka, montáž, servis: - plynové kotle Práce: - topenářské, instalatérské, klempířské.

Klempířství: - rekonstrukce střech. Montáž: - vzduchotechnika - klimatizace. Práce: - klempířské - stavební - tesařské - pokládání - šindel Bramac - zámečnické. Kovovýroba. - výroba kontejnerů Prodej, montáž: - plechy -l akované, plastované. Nástrojárna - výroba: - nástroje pro lisy.

Pokrývačské a klempířské práce, montáže střešních oken. Klempíř, pokrývač, práce na střeše, střecha, střechy. Izolace střech: -izolace, izolování proti vodě a zemní vlhkosti. Protiradonová izolace. Montáž odvětrávacích hlavic. Montáž střešních oken, okna, okno.

Dodávky na klíč, montáž, opravy, rekonstrukce: -klempířské práce a výroba klempířských prvků z materiálů měď, titanzinek, pozink, hliník -střešní systémy ONDULINE, LINDAB, ISOLA, RANILA -betonové tašky KM BETA, BRAMAC -pálené tašky TONDACH -střešní šindele ISOLA, IKO, TOPIK, CRC -lehké prosvětlovací střešní krytiny MACROLUX, MARVEC, ...

Stavební práce: -stavby nových domů na klíč -půdní vestavby a sádrokartonářské práce -zateplování fasád, oplocení objektů -rekonstrukce domů, bytových jader, … -chodníky, zámkové dlažby -střechy, krovy.

Tesařství, pokrývačství, klempířství. Realizujeme střechy na klíč. Dodáváme střešní krytiny Bramac, KM Beta, Tondach a jiné. Montujeme střešní okna.

Provádíme výstavby střech na klíč, dále poskytujeme klempířské, sádrokartonářské práce. Poskytujeme záruku na práci v délce 60 měsíců. Reference od klientů.Jsme pojištěni do 10mil. na škody. Práce po celé ČR.

Práce: -pokrývačské -tesařské -klempířské.

Střechy na klíč: - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - kompletní rekonstrukce střech. Montáž: - střešní okna. Stavební a obchodní činnost.

Klempíř, tesař, pokrývač, pokládka střešních krytin a montáže střešních oken.

Stavební firma Hűbner Stavební firma. Práce: -střechy -půdní vestavby -dřevěné konstrukce -nové i rekonstrukce -projektové práce.