Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Poskytujeme: - pokrývačské práce - zateplení a hydroizolace plochých střech - zemní práce - vodovodní a kanalizační přípojky - svařování PE horkým tělesem na tupo ve stroji-trubky dn 315 PE.

Stavební a realizační činnost: - sanační omítky - sanace lodžií, balkónů a teras - tesařská práce - klempířská práce - rekonstrukce bytových jader - energetické audity. Inženýrská činnost. Půjčování fasádního lešení včetně montáže.

Kompletní střešní konstrukce, dřevěné domy - střechy na klíč, opravy krovů, pokrývačské, tesařské, klempířské práce, střešní okna, nadkrovní tepelné izolace. Nabízíme roubenky, roubené stavby, dřevostavby, rodinné dřevěné domy a chaty, altány, pergoly, garážová stání…. Provádíme zateplování střech, půdní vestavby, rekonstrukce podkroví. Dodávky a ...

Nabídka klempířských a pokrývačských prací.

Provádíme malování, tapetování, lakování, nátěry fasád, zednické, obkladačské, sádrokartonářské, podlahářské, truhlářské, klempířské, pokrývačské, instalatérské, sklenářské a elektro práce, zateplení fasád, dodání a montáže žaluzií, úklidové práce.

Výškové práce: - stavební, přípravné a dokončovací práce. Klempířské práce. Opravy komínů. Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, desikace: - ochranná a ohnisková deratizace suterénů domů, likvidace obtížného hmyzu.

Klempířství, pokrývačství: -veškeré klempířské práce -výroba a montáž z měděného, titanzinkového a pozinkovaného plechu -střešní izolace-živičné lepenky s posypem -pokrývačské práce -montáž střešních tašek pálených, střešního šindele podle výběru apod.

Stavební práce: -kompletní střešní konstrukce -rekonstrukce plochých střech -opravy teras, balkonů -zateplování fasád -montáž hromosvodů -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonů. Pronájem: -lešení PERY. Prodej: -střešní krytiny všeho druhu (betonové, pálené, živičné) -střešní ...

Stavební firma. Výstavba: -pozemní stavby -inženýrské stavby. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Stavební firma: - stavby domu - revitalizace - střechy - venkovní omítky - vodoinstalace, elektroinstalace.

Novostavby, rekonstrukce, obklady a dlažby, krby, fasády, ploty a kamenné zdi, stavění z kamene, zámkové dlažby, betonové podlahy a izolace, komíny, zemní práce, základové desky, sklepy, septiky, jímky, inženýrské sítě, úprava terénu, kanalizace, sádrokarotny, rekonstrukce střech

Výškové práce za pomocí horolezecké techniky: -nátěry střech, konstrukcí -podbíjení podhledů -opravy komínů -výměna střešní krytiny -rizikové kácení stromů.

Pokrývačské práce: - betonové tašky a ostatní krytiny. Montáže střešních oken. Klempířské práce: - okapy, žlaby, parapety, oplechování. Tesařské a truhlářské práce: - krovy, vazba, podhledy, parapety. Sádrokartony. Obchodní činnost.

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Klempířské, pokrývačské, zednické práce. nátěry střech, půdní vestavby Prodej, montáž. -střešní krytiny. -střešní okna -žlaby svody -střešní folie výroba klempířský prvků dle požadavků zákazníka půjčujeme -stavební výtah Geda, fasádní lešení, pojízdná hliníková věž,

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -výškové Prodej, maloobchod: -dřevo -řezivo

Práce: -rekonstrukce staveb. -pokrývačské, klempířské. -sádrokartonářské. -malířské. -vodoinstalatérské. -podlahářské. -výkopové práce.

Práce: - izolační - klempířské - pokrývačské.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -sádrokartonové

Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské.

Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.