Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Střechy, výškové práce: - nátěry střešních konstrukcí - montáž střešních oken - pokrývačské práce - pevné krytiny, eternit, asfaltové šindele, památkářské práce aj. - klempířské práce - opravy komínů - tesařské práce - montáž krovů a veškeré šalunky - izolace - tlakové hydroizolace, veškeré systémy plochých střech a zateplení ...

činnost: - rekonstrukce, oprava a údržba staveb - izolace proti vodě - tepelné izolace, zateplení plášťů budov - dodávka a montáž plastových oken včetně doplňků - GO plochých a sedlových střech - instalatérské a topenářské práce, včetně nutných zednických prací, obklady, dlažby atd. - hromosvody - projekty, montáž, opravy a revize - ...

Stavby, pokrývači. - rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů - tesařství a pokrývačství - zemní práce - obklady, dlažby

Stavební klempířské práce, Tesařské práce Pokrývačské práce Výškové práce, rekonstrukce výškových objektů.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - haly, plošiny, střešní konstrukce, výtahové šachty. Montážní práce ve výškách. Montáž: - potrubní systémy, potrubí, potrubní rozvody. Práce: - klempířské - pokrývačské - natěračské - drobné stavební. Montáž: - střešní plechy do železobetonových konstrukcí - střešní světlíky. Opláštění ...

Firma je zaměřená na opravy a zdění komínů v nadstřešní části nebo komínů celých od základů. Realizace veškerých druhů střech, rekonstrukce budov, hrubé stavby, fasády, zámkové dlažby, sádrokartony, půdní vestavby a komplexní stavby na klíč. Společnost je držitelem iso certifikátů ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Zajišťujeme: - práce tesařské, klempířské, pokrývačské, zednické, obkladačské, sádrokartonářské - zateplováním budov.

Rekonstrukce střech, realizace nových střech. Návrhy a zhotovení dřevostaveb (altánů, krovů, pergol, plotů, parkovacích stání, podlah, obklady interierů). Zateplení a obklady štítů budov.

Střešní konstrukce a realizace střech. U plochých střech zhotovujeme provedení foliové nebo lepenkové. Na šikmých střechách provádíme krytiny foliované nebo plechové Rammilla a Satjan. Poplastování starých plechových střech provádíme speciální technologií. Nabízíme i zateplení těchto střech.

Práce: -izolatérské -pokrývačské -klempířské.

Tesařské a pokrývačské práce -stavby krovů, střech, teras, pergol, altánů či dřevěných konstrukcí -renovace a rekonstrukce střech i krovů.

Kompletní dodávky střech. Veškeré klempířské a pokrývačské práce.

Klempířské, pokrývačské a natěračské práce včetně izolací i nátěrů střech a střešních konstrukcí.

SHZ - Sprinklerové zařízení je navrženo pro detekci a uhašení požáru v jeho počátečních fázích, nebo pro udržení požáru pod kontrolou. Ocelové konstrukce: -montáž ocelových konstrukcí - stožárů -ocelové žebříky -montáž technologických celků -montáž dopravníkových systémů -montáž těžkých ocelových konstrukcí -dodávka a montáž lehkých a ...

Speciální výškové práce: - nátěry střech, vodojemů, konstrukcí - údržba výškových budov - mytí prosklených ploch - zateplování NOVEX - práce nad volnou hloubkou - rizikové kácení stromů - klempířské, pokrývačské práce - odstranění graffiti - celkový servis.

Zajištujeme veškeré služby pro vaše střechy v Plzeňském a Středočeském kraji. Stavební práce: -kompletní střechy -pokrývačské práce -zednické práce -klempířské práce -opravy, rekonstrukce staveb -střešní okna.

Zhotovení nových střech na klíč šikmých i plochých včetně všech souvisejících pracích. Též rekonstrukce starých střech. Při této příležitosti střechy všech typů i zateplujeme - jsme evidováni v dnes již zřejmě skončené akci Zelená úsporám.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Výškové a rizikové práce: - natěračské práce - spárování, upevňování konstrukcí - pokrývačské práce - montáž oken - klempířské práce - sádrokartony, izolace.

Dokončovací stavební práce Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod Pokrývačství Tesařství

Stavební firma, stavby: - realizace staveb - stavby na klíč - rekonstrukce - rekonstrukce střech včetně půdní vestavby - projektovou dokumentaci pro výstavbu rodinných domů - klempířské konstrukce - pokrývačské práce - tesařské konstrukce - zednické běžné stavební práce - zednické obkladačské práce.

Klempířské a pokrývačské práce. Řemeslo: -klempíř -pokrývač.

Výroba, montáž: -dřevěných příhradových vazníků -střechy na klíč -klempířské práce -tesařské práce.

Střechy Rokyta: Specializace: - zhotovení a rekonstrukce střech jako kompletního celku prací i dodávky potřebného materiálu. Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - izolatérské práce.