Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Výroba, montáž: -dřevěných příhradových vazníků -střechy na klíč -klempířské práce -tesařské práce.

Střechy Rokyta: Specializace: - zhotovení a rekonstrukce střech jako kompletního celku prací i dodávky potřebného materiálu. Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - izolatérské práce.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Montáž: - střešní okna - krovy - parapety.

Rekonstrukce, výstavba: - rekonstrukce bytu na klíč - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - tesařské, pokrývačské práce - bourací práce - malířské, obkladačské práce - stěhování - montáž oken - výroba vestavěných skříní.

Dodávka: - energie pro společnosti - kontrolní měrové středisko - logistika - stavební údržba - strojní a jeřábová údržba.

Klempířské a zámečnické práce

Nabídka kompletní realizace rovných i šikmých střech. Provádění tesařských konstrukcí zahradních altánů či přístřešků. Montáž střešních oken.

Naše firma se zabývá klempířskými, pokrývačskými, tesařskými, hydroizolačními profesemi. Provádíme nátěry střech a jejich čištění, montáže okapových systémů, protisněhových zábran a odklízení sněhu ze střech.

Izolace, zateplování plochých střech. Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské. Rekonstrukce objektů.

Stavební práce, kompletní dodávka: -pokrývačské práce -hydroizolace -klempířské práce dílenské i stavební -tesařské práce -hromosvodářské práce -opláštění fasád -samonosné obloukové střechy -certifikát ČSN ENN-ISO-9001:2001.

Stavební společnost KVmont zabývající se dodávkou a montáží stavebních prvků v oborech: -zedník -obkladač -sádrokartonář -tesař -pokrývač -klempíř -instalatér - voda, topení, plyn -elektroinstalatér -výškové práce.

Klempířské a pokrývačské práce, ( vyučen v oboru stavební klempíř) - pronájem, montáž a demontáž lešení - půdní vestavby - suché stavby ( SDK) registrace zelená úsporám Veškeré pokrývačské a klempířské práce (certifikace materiálů i odbornost pokládky krytin). Rekonstrukce střech včetně popř. tesařských prací. Praxe v oboru vzduchotechniky ...

Výroba: - lemovací prvky na stavby ze sendvičových panelů - klempířské prvky - zakázková výroba zámečnických prvků Ohraňování plechů

Pokrývačské, klempířské práce: -drobné zámečnické práce -zednické a tesařské práce. Montáž vzduchotechniky.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -instalaterské, vodoinstalační -topenářské, topení -zámečnické.

Výškové práce, práce ve výškách. Natěračské práce. Klempířské práce Zednické práce. Montážní práce. Demoliční a destrukční práce. Čisticí a odklízecí práce.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Výškové práce: - zednické práce - klempířské práce - spárování - nátěry fasád, reklamní nátěry - montáže a demontáže reklam, antén - odvětvování, kácení stromů.

Práce: -klempířské -pokrývačské -zateplování střech -montáž střešních oken -zateplování fasád. Prodej: -klempířský materiál.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Služby: - montáž střešních konstrukcí. Práce: - pokrývačské.

Klempířské, pokryvačské práce a hydroizolace plochých střech.

Čechlovský Jaromír - KLEMPOS Práce: -klempířské -zámečnické. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výroba zámků a kování. Dokončovací stavební činnosti.

Tepelné, hlukové a protipožární izolace. Klempířské práce. Sádrokartonářské práce. Pokrývačské práce. Zednické práce. Kamenictví. Požární ochrany staveb.