Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Služby, práce: - autodoprava (autojeřáb, přeprava materiálů a buněk), - tesařství (krovy, altány, pergoly), - pokrývačství, - dřevostavby (sruby, zahradní domky).

Stavební firma. Práce: - úpravy terénní a povrchové - výkopové - kanalizace - betonářské - demoliční - dokončující - pokrývačské - klempířské - elektrikářské - instalatérské - topenářské - pokládka zámkové dlažby. - výstavba rodinných domků, výrobních hal a veřejných objektů na klíč - rekonstrukce objektů. Jsme ...

Střechy. Pozemní a inženýrské stavitelství. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Rodinné domy na klíč. Stavebnictví: - hrubé stavby - kanalizace - obvodové zdivo - klempířství - pokrývačství.

Komplexní dodávka staveb, stavby: -pozemní a průmyslové stavitelství -zemní, pokrývačské a klempířské práce.

Práce: -pokrývačské -klempířské.

Podnik služeb. Činnost, práce: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - pokrývačství - tesařství - klempířství a oprava karoserií - zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Fasády-střechy: -nátěry střech -renovace eternitových střech -klempířské a pokrývačské práce -sanace plochých střech -tesařské práce -fasády -ochranné nástřiky -komíny -montáž, opravy, revize hromosvodů -rizikové kácení a prořezávání stromů.

Nepřetržitá, poruchová, havarijní služba, nonstop: -telefon: 596320011. Opravy: -elektro-elektrikář -voda-instalatér -plyn-plynař -ústřední topení-topenář -výtahy. Správa a údržba bytového fondu: -vyúčtování-teplo, teplá voda, služby spojené s bydlením. Správa a údržba bytového fondu pro SVJ; BD. Prodej, dodávka-na ...

Služby, práce: -mykologický průzkum, posouzení stavu dřevěných konstrukcí. -sanace dřevěných konstrukcí. -tesařské, klempířské, pokrývačské. Kancelář: Poděbradská 1163, Šestajovice (Praha - východ).

Tesařské, pokrývačské, klempířské práce: - střechy na klíč - výroba, montáž krovů, krytin, pergol - rekonstrukce - dřevostavby.

Klempířství, pokrývačství, tesařství a zednictví. Provádíme veškeré: -klempířské práce oplechování, okapy, svody, vzduchotechnika, odsávací roury od kotlů -pokrývačské práce-všechny druhy pálené a betonové krytiny, hliníkové, lepené krytiny a izolace, montáž střešních oken (okna, okno) -tesařské práce-montáže střešních krovů včetně laťování, ...

Služby: -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce.

Stavební firma specializovaná na střechy, fasády, hydroizolace, klempířské práce. Provádíme zateplování fasád KZS a stavební práce v rámci dotace Zelená úsporám. Dále Vám nabízíme dodávku montáž plastových oken a dveří a další práce související s HSV.

Nabízíme: -získáváte od nás záruku na zhotovení kompletní kvalitní střechy, bez problémů s různými dodavateli -provádíme klempířské, pokrývačské a tesařské práce včetně dodávky veškerého materiálu -zajišťujeme jak komplexní výstavbu a rekonstrukce šikmých a plochých střech, tak i drobnější opravy -dále nabízíme prodej ...

Stavební firma: - výstavba rodinných domků na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplování budov - obklady a dlažby - sádrokartonové systémy - tesařské a pokrývacské práce - lité podlahy - klempířské a zámečnické práce - elektrikářské práce - voda, topení - malířské a podlahové práce - hromosvody, anténní práce

Služby: - návrhy a studie nových průmyslových objektů a areálů - statické výpočty, projekty a prováděcí dokumentaci - kladečské výkresy pro opláštění budov a střech - dodávky a montáže nosných ocelových systémů hal - dodávky a montáže systémů pro opláštění hal včetně betonových obvodových plášťů, oken, dveří, světlíků a vrat - dodávky a ...

Nabídka: - tesařských, klempířských, pokrývačských a výškových prací. Výstavby dřevostaveb a střech na klíč. Pokládka: - dřevěné podlahy.

Provádíme drobné dílenské práce i celkové generální opravy střešních krytin: - krytina pálená – TONDACH, MEINDL - krytina betonová – BRAMAC, BETA - asfaltové šindele – TEGOLA, IKO, VEDAG - difúzní folie - JUTA, TYVEK, DÖRKEN - střešní okna – VELUX, PRIMA FENESTRA, ROTO, CEMBRIT - střechy z plechu pozinkovaného, měděného, ...

Stavební firma, výstavba: - pozemní obytné a průmyslové stavby - občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč - revitalizace panelových domů - zateplení fasád - rekonstrukce a sanace balkónů a lodžií - rekonstrukce, zateplování. - střechy - realizace nových střech, opravy, rekonstrukce - vnitřní úpravy - stavební projekce.

Práce, klempířství: -odstředivé lití zinku -klempířství -zpracování plechů.

Činnost: - střechy na klíč - tesařské práce - výměna krytin - zednické práce - obklady - zateplování fasád.

Klempířské práce. Zámečnické práce.

Práce: -pokrývačské -tesařské -zednické (i drobné) -pokládání dřevěných podlah a obkladů -podhledy -rekonstrukce -obklady, dlažby.