Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Provádí práce: -rekonstrukce střech: -pokrývačské -klempířské -tesařské -montáž: -střešní okna -plastové okapy -chemická ochrana dřeva.

Obchod, prodej, poradenství, dodávka na klíč, montáž (nové střechy), rekonstrukce: -tabule, svitky(PZ, CU, TZ, AL, FE, NEREZ, lakované) -okapový systém(rýny, svody), hrotový systém, ochrana proti ptactvu, střešní latě, impregnace, tmely a silikony -střešní krytiny (TONDACH, BRAMAC, KM Beta, SATJAM, CEMBRIT, LINDAB, ROVA, ...

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - natěračské.

Klempířství, pokrývačství. Stavební práce: -kompletní dodávka střechy, -střecha na klíč -tesařské, latování, oprava krovy, krovů -klempířské -pokrývačské.

Práce: - zednické - zámečnické - klempířské.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - izolační - hydroizolace rovných střech - izolace střech fóliemi SIKA, FATRA - zateplování střech - izolace bazénů - izolace základů.

Dodávka staveb. Nabídka inženýrských, klempířských, pokrývačských a elektromontážních prací. Zajištění údržby, oprav a rekonstrukcí. Prodej stavebnin.

Montážní a klempířské práce: - střešní krytiny a příslušenství - trapézové plechy - okapové systémy.

Oprava a rekonstrukce fasád, půdní vestavby; tesařské, klempířské a pokrývačské práce; rekonstrukce plochých střech, reklama a reality.

Nabízíme: - tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Stavby a rekonstrukce na klíč: -půdní vestavby -veškeré zednické práce -obklady a dlažby -montáž sádrokartonu -zateplování fasád -podlahářské práce -montáž centrálních vysavačů -stavby krbů -pokrývačské práce.

Klempířství. Veškeré klempířské práce.

Návrh, zprostředkování a montáž: - tepelná izolace - chladová izolace - hluková izolace - protipožární izolace - izolace vzduchotechniky. - stavební klempířské práce. Nabízíme vám služby v oblasti izolací kotelen, výměníkových stanic, tepelných kolektorů, potrubních mostů, horizontálních a vertikálních rozvodů UT, TUV a sanity v ...

Stavební činnost: -komplexní práce -stavby na klíč -rekonstrukce -fasády, omítky -klempířské konstrukce -topení, voda, plyn -elektroinstalace, kladení kabelů (i VO). Půjčovna malé stavební mechanizace: -kanga, vrtačky, míchačky, vrátky, lešení trubkové... Doprava sypkých materiálů: -kontejner, sklopka A31 -valník AVIA ...

Provádíme: - stavba srubových domů - kompletní rekonstrukce a zhotovení nových střech od krovu až po hromosvod.

Služby: - tesařství - pokrývačství

Komplexní stavební činnost, výstavba: - rodinné domy na klíč - oprava, rekonstrukce střech, hydroizolace - klempířské, pokrývačské a tesařské práce - rekonstrukce, revitalizace bytových domů Stavební projekce.

Specializujeme se na následující činnosti: - klempířské, lakýrnické a mechanické práce - opravy osobních a nákladních vozidel - asistenční služby, odtahy vozidel - vyřízení pojistných událostí - příprava a zajištění STK - pneuservis.

Realizace, dodávky na klíč, montáž, novostavby, rekonstrukce: -střechy, střešní konstrukce -opravy střech historických objektů -opravy povalových střech -generální opravy krovů -provizorní zastřešování objektů -rekonstrukce střech kostely, kaple, kláštery, památkově chráněné objekty, státní budovy -sanace původních krovů. Tesařské ...

Služby: -pokrývačské práce.

Provádíme tesařské, pokrývačské a zednické práce, zateplování fasád, obklady, dlažby, půdní vestavby, altány, pergoly, rekonstrukce krovů, sádrokartony.

Klempířské, pokrývačské, tesařské, výškové práce. Rekonstrukce komínů.