Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Rekonstrukce: - balkóny a terasy. Drobné opravy: - střechy a okapy. Nátěry střech. Montáž: - střešní krytiny - na šikmé i ploché střechy - finské šindele, asfaltové pásy - střešní okna. Práce: - klempířské - pokrývačské.

Provádíme: - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - montáž střešních oken - výškové práce - stavební práce - natěračské práce - stavební práce

Činnost: - Střechy na klíč - materiály - betonová krytina - pálená krytina - celoplechová krytina - asfaltové šindele - polykarbonát. Vzduchotechnika. Střešní okna. Ozdobné klempířské prvky. Digestoře. Nátěry. Horkovzdušné výměníky. Zakázková výroba.

Klempířství: -klempířské, pokrývačské práce -montáž hromosvodů -nátěry plechových krytin. -veškeré oplechování střech -izolace teras a balkonů folií Fatra, Dekplan

Práce: - klempířské. - pokrývačské - kominické.

Pokrývačská firma, rekonstrukce střešních pláštů, výškové práce, klempířské práce, servis a údržba střech, prostě vše co střecha obnáší

Služby: -práce -klempířské -zakázková výroba a prodej klempířských prvků -montáž a prodej střešních krytin a jejich doplňků střešních oken, barev. Prodej: -kovomat, voda, topení, dřevo, palubky, latě.

Kompletní dodávky a realizace střech: -klempířské a pokrývačské práce -rekonstrukce, opravy -montáže střešních oken -krovy -hromosvody -pergoly -zednické práce -půdní vestavby. -prodej stavebního materiálu

Stavební firma Praha - DOOM - PM stavby zajišťuje služby ve stavebnictví, střechy, stavby na klíč i půdní vestavby. Naše stavební firma je generálním dodavatelem staveb. Realizujeme: - zateplení - rekonstrukce a opravy panelových domů - opravy šikmých i plochých střech - projekty pro půdní vestavby s realizací na klíč. Kompletně ...

Naše služby: - kompletní realizace střech - dílčí i úplné rekonstrukce střech - realizace dřevostaveb - výroba a montáž dřevěných garážových stání, pergol, zahradních altánů - montáž střešních oken - tesařské práce - pokrývačské práce.

Kompletní zhotovení nových a rekonstrukce stávajících střech. Provádění klempířských a výškových prací pomocí horolezecké techniky a kácení stromů.

Práce: - tesařské, klempířské - pokrývačské - stolařské. Rekonstrukce střech.

Výroba, montáž: -střechy. Práce: -klempířské, pokrývačské a tesařské včetně dodávky veškerého materiálu.

Výroba, montáž, prodej: -sbíjené a lepené vazníky -rekonstrukce střech. Stavební práce: -projektování -stavby na klíč -rodinné domy i průmyslové stavby -rekonstrukce -tesařské práce -inženýrská činnost včetně projektu -stavební dozor -nákup a prodej.

Stavebně obchodní firma. Výstavba: -rodinné domy, průmyslové a zemědělské objekty -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace -zateplování, sanace -povrchové úpravy stěn -tesařské, pokrývačské, elektromontážní práce -řezání asfaltu, betonu, zdiva.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - kácení stromů.

Práce, služby: -malířské -lakýrnické -pokrývačské

Práce: - zednické, - pokrývačské, - klempířské, - tesařské, - bagrování. Prodej: - písek, - štěrk, - kačírek.

Klempířství. Klempířské práce.

Specializace: - ploché střechy - hydroizolace střech - zatravněné střechy - terasy - obrácené skladby střech. Dodatečné zateplení plochých střech. Rekonstruce a opravy.

Činnost: - kompletní střešní práce - pokrývačství - klempířství - tesařství - izolace střech, zateplení podkroví včetně podbití palubkami - prodej materiály pro střechu Stavíme komíny a provozujeme drobné zednické úpravy potřebné při stavbách střech.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - zámečnické - návrh konstrukcí - výroba konstrukcí - povrchové úpravy.