Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Montáž: - veškeré střešní krytiny, střechy. Pokrývačské práce.

Služby: - klempířské - pokrývačské.

Pokrývačské práce. Tesařské práce. Prodej: - krytiny - střešní doplňky - střešní podbití. Instalace a prodej: - střešní okna.

Provádíme: - klempířské a pokrývačské práce.

Provádíme: - pokrývačské, klempířské práce.

- tesařské práce - pokrývačské práce - pergoly - krovy - montáž střešních krytin - montáž střešních oken - sádrokartonové konstrukce - nátěry střech - zámková dlažba

Stavební firma. Služby: -provádění: -developerská činnost -inženýrská činnost v investiční výstavbě. -projektová činnost Realizace, výstavba, stavba, projekty: -výstavby nízkoenergetických dřevostaveb, rodinné domy na klíč, nízkoenergetické domy, výstavba průmyslových a sportovních hal -kompletní dodávky: -vypracování ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže, rozvoz: -sádrokartony, sádrokartonové desky THERMATEX: -příčky, stropy -materiál pro střechy -tepelné izolace, zateplovací systémy -omítky -polystyren -barvy -střešní okna.

Prodejní sklad: - klempířské prvky - hydroizolační materiál. Služby: - rekonstrukce a generální opravy střech - izolace plochých střech, zateplení - klempířské a pokrývačské práce - tesařské práce a krovy - ocelové konstrukce. Provozovna: - Cihelní 69, Ostrava - Moravská Ostrava.

Řemeslo: -klempíř -pokrývač -zámečník. Prodej: -střešní krytina.

Realizace, rekonstrukce: - střechy.

Provádíme: -klempířské práce -pokrývačské práce -hromosvodářské práce .

Návrh, dodávka a montáž střešních krytin Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -rekonstrukce střech -montáž střešních oken -lepené střechy -nátěry střech a klempířských prvků.

Střechy. Práce, řemeslo: -klempíř -pokrývač. Zateplování: -fasády. Prodej-materiál: -klempířský, izolační.

Řemeslnické práce: - zateplování budov, fasád - pokrývačské práce - fasádní práce (vnější, vnitřní omítky). Zateplovací a izolační práce.

Zpracování stavebního materiálu: -střechy a střešní krytiny -stavební práce a stavby na klíč -kámen a kamenictví -demolice -obklady a dlažby -stavební materiály.

Práce: - výroba střešních systémů -klempířské, klempířství -tesařské, tesařství -pokrývačské, pokrývačství

Návrh, dodávky na klíč: -střechy včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nové střechy, sanace, opravy rekonstrukce značek PLUVITEC, ALKORPLAN, SIKA, SARNAFIL, ICOPAL, VEDAG... -sanace šikmých a plochých střech -výstavba nových střech -montáž klempířských prvků včetně nátěrů -rýny, žlaby, okapy ...

Služby: - výškové práce - pokrývačství - tesařství - klempířství - kácení stromů

Tesařství a pokrývačství: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské prace -střechy na klíč -nové krovy, rekonstrukce starých krovů -střešní krytiny -montáž střešních oken VELUX i ostatních -sádrokarton -výroba a prodej řeziva.

Stavební klempířské práce. Kovovýroba.

Stavební firma. Stavba, výstavba: - bytové, občanské stavby. Realizace, rekonstrukce: - inženýrské sítě - komunikace - keramické obklady a dlažba - venkovní dlažba - betonová, vymývaná, zámková. Práce: - tesařské - pokrývačské - komplexní stavební práce na klíč včetně krovů a střechy.

Montáž, demontáž, opravy, čištění: - krytina - střešní okna. Izolaterské práce. Natěračské práce.

Služby: - tesařství - zhotovení veškerých sklonitých střech a vikýřů, podbíjení podhledů palubovými deskam - klempířství, pokrývačství - opravy a rekonstrukce střech - zahradní domky, altánky ploty a pergoly - půdní vestavby a sádrokartonářské práce - zajišťujeme i výrobu oken a dveří(EURO i PLASTOVÁ) dále interiérové vybavení.