Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -střechy na klíč.

Výroba a prodej: -klempířské výrobky -reklamní zařízení -stojky, tabule, světelné tabule -plastová, kovová, světelná, plastická písmena -velkoplošné billboardy -pasířské práce -informační systémy. Práce: -klempířské -stavební -zámečnické.

Řemeslo, práce: - pokrývačské, klempířské - tesařské.

Řemeslo: -klempíř, instalatér. Klempířské, instalatérské práce.

Práce: -klempířské. -pokrývačské.

Stavební firma: -kompletní stavební činnost -veškeré stavební práce, rekonstrukce a demolice. Převažuje profese: -zedník a stavební dělník -ostatní řemesla -obkladač, zámečník, -instalatér, pokrývač -tesař atd. Specializace firmy jsou: -zemní a výkopové práce -likvidace kontaminované zeminy.

Klempířství, pokrývačství, izolatérství. Střechy - všechny typy.

Pokrývačství, pokrývačské práce. Klempířství, klempířské práce.

Klempířské a pokrývačské práce - montáže: - hromosvody - střešní okna

Služby-řemeslo: -klempířství -klempířské práce.

Fasády bez lešení: -opravy, nátěry, mytí. Opravy: -římsy. Klempířské práce. Zábrany proti holubům. Střechy - výstavba, rekonstrukce a opravy. Člen cechu klempířů, pokrývačů a tesařů.

Práce: -tesařské. -pokrývačské.

Práce, rekonstrukce, oprava: -střechy -tesařské, klempířské, pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonu -montáž hromosvodů -montáž solárních kolektorů -zednické práce -půdní (skládací) schody -montáž interiérových schodišť.

Stavební práce: - dodávky a montáže střech z lehkých tabulových krytin, - opravy a rekonstrukce střech rodinných i panelových domů, - dodatečné zateplování objektů, - opláštění zateplených i nezateplených hal švédského typu kazetovými a profilovanými systémy, - okapové systémy stavebnicového typu.

Pronájem, práce: - montážní plošiny. Rekonstrukce: - střechy. Práce: - bourací - zemní - demoliční.

Klempířství, pokrývačství: - klempířské práce - pokrývačské práce

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce.

Střechy. Projekce, inženýring, dodávky, montáže na klíč, rekonstrukce: -dřevěné, vazníkové konstrukce MI-TEK*(rozpor až 25m bez podpěr) -hydroizolace plochých střech (fólie, asfaltové pásy, tepelné izolace) -montáž střešních oken VELUX, KUBESO, ROTO, FENESTRA -dodávka, montáž sádrokartonových konstrukcí, příček -půdní vestavby, ...

Práce: -klempíř, -tesař, -pokrývač.

Pokrývačství, klempířství. Práce: - pokrývačské - klempířské. Střechy na klíč. Rekonstrukce, opravy střech.

Stavební firma. - zednické a obkladačské práce - renovace balkónu - pokrývačské a klempířské práce - zámečnické práce - hydroizolační práce - práce s polykarbonátem. Pobočka: - Bravantice 86, 74281.