Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Stavební činnost: - zateplování budov, izolační práce - střechy - izolace plochých střech, nátěry střech - komíny - oprava stávajících cihlových komínů - nátěry konstrukcí, fasád pomocí horolezecké techniky.

Klempířství, pokrývačství. Tesařské práce. Hydroizolace plochých střech vč. zateplení.

Služby: -instalatérské práce -klempířské práce.

Práce: -pokrývačské.

Klempířské a pokrývačské práce: -veškeré oplechování ze všech druhů plechů, falcované krytiny, trapézové a profilovací -pokládka všech druhů krytin, včetně střešních oken. Práce provádíme především v Plzeňském kraji, po domluvě celá ČR.

Práce: - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské - rekonstrukce střech.

Klempířské, tesařské a pokrývačské práce. - klempíř, tesař, pokrývač

Klempířství, pokrývačství: - klempíř, pokrývač, tesař

Činnost: - pokrývačské a klempířské práce - oprava a rekonstrukce střech

Stavební firma: -novostavby na klíč -opravy, rekonstrukce: -montáže sádrokartonových desek -bytová jádra -obklady, dlažby, omítky, fasády -sanace vlhkého zdiva, omítek -půdní vestavby -střechy.

Prodej: - střešní krytiny. Provádí: - pokrývačské práce.

Činnost: Stavební práce - stavby na klíč, hrubé stavby - rekonstrukce, adaptace a údržba staveb - fasády a omítky - rekonstrukce bytových jader a koupelen - zateplení objektů - sádrokartonové vestavby a příčky - zámková dlažba - pokrývačské a klempířské práce Natěračské a malířské práce antikorozní nátěry a nástřiky ocelových ...

Studie, projekty, dodávky: -investiční celky -novostavby na klíč, rekonstrukce, regenerace, adaptace, demolice: -stavby občanské, bytové, inženýrské: -kancelářské objekty, obchody, sklady, domy nájemní i rodinné, polyfunkční objekty (značky CEMIX, HASIT, ALSECCO) -půdní vestavby a nástavby, sádrokartony KNAUF, ...

Práce: -klempířské. -pokrývačské.

Práce, služby: -klempířství

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Práce, služby: -pokrývačské

Klempířské a pokrývačské práce.

Pokrývačské práce: -kompletní dodávky střech -opravy střech -nátěry střech. Práce: -klempířské -tesařské -pokrývačské.

Práce: -klempířské -pokrývačské. Výroba: -spiro Al (hliník), nerez -komínové komplety (kouřovody, drážková kolena, nerez kolena). Vložkování komínů včetně revizí.