Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Stavební firma: - výstavba inženýrskách, pozemních staveb - montáž střešních konstrukcí - pokrývačské práce. Poradenství: - právní, daňové - podnikatelské - účetnictví a jeho revize.

Elektronavijárna. Služby: - převíjení elektromotorů, elektromotory. Řemeslnické práce: - klempířské práce, klempíř. Výroba a prodej i z dodaného materiálu.

Klempířství: - klempířské práce

Dodávka, montáž, stavba, realizace, oprava: - střešní pláště, střechy. Řemeslnické práce: - klempířské, pokrývačské - klempířství, pokrývačství.

Střechy: - demontáž, montáž všech typů střešních krytin a konstrukcí - tesařské práce - klempířské práce - zateplování půd.

Prodej, montáž: - střechy BRAMAC - střešní okna PRIMA FENESTRA - okapy PLASTMO. Práce: - tesařské.

Provádíme: - rekonstrukce panelových domů a fasád - zateplování budov - klempířské práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Práce: - klempířské, pokrývačské - řezání chodníků a silnic. Zakázková výroba a prodej: - žlaboviny - klempířských prvků z pozinku, mědi a titanozinku.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Klempířství, pokrývačství. Plechování ze všech druhů dostupných materiálů. Střešní krytina: - montáž tašek a šindelů dle přání zákazníka. Klempířské práce: - okapy, svody. Montáž střešních oken.

Řemeslnické práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - izolatérské. Provádění hydroizolací střech. Montáž: - střechy - izolace proti vodě - zateplování střech.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -modernizace -veškeré stavební práce.

Práce: - obkladačské, - tesařské, - pokrývačské, - zednické, - půdni vestavby, - sádrokartonářské.

Opravy a výstavba střech. Střechy - ploché - šikmé Provádění hydroizolace staveb PVC folie ALKOR PLAN Asfaltové šindele a pásy Bezplatná poradenská činnost. Bezplatné vypracování cenových nabídek. Kvalitní servis. Certifikovaná montážní firma: - značky: Bramac, KM BETA, PREFA, ALKOR PLAN, ELK, NBP, ELASTEK, GLASTEK

Rozsah námi prováděných prací: -zednické práce -zámečnické práce -tesařské práce -sádrokarton -pokrývačské práce -kazetové podhledy -klempířské práce -plastová okna -obkladačské práce -střešní okna -zemní a výkopové práce -zasklívání -vodoinstalační práce -zateplení staveb -elektroinstalační práce.

Služby: - pokrývačské a klempířské práce - kompletní dodávky střech - opravy střech, hřebenů, vazby - hydroizolace a přestavba ploch.střech - montáž střešních oken.

Autopůjčovna Koblížek: -půjčovna osobních aut včetně luxusního USA vozu zn. SUBURBAN s řidičem, na svatby a různé reprezentační akce (6 míst). Autodoprava: -přeprava potravin v autě s chladicím boxem -přeprava drobného zboží v dodávce zn. DODGE. Práce: -pokrývačské -klempířské: -opravy, rekonstrukce a výroba všech ...

Provádíme veškeré tesařské a pokrývačské práce. Výroba krovu, opravy střešních konstrukcí, pokládka střešních krytin, montáž střešních oken apod. Dále se zabýváme stavbou pergol, dřevostaveb a roubenek (i opravy), montáží palubkových podhledů -inteiér + exteriér.

IVAJ: - údržba zeleně - realizace: - zakládání zeleně - terénní úpravy - založení trávníků - zahradní architektura, projekce: - zahrady - maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny - stavební činnost, rekonstrukce, oprava - pokrývačské a tesařské práce.

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce, hrubé stavby.

Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výroba jiných dřevařských výrobků kromě nábytku. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Dokončovací stavební činnosti.

Realizace střech na klíč. Rekonstrukce střech. Výroba a montáž: - klempířské prvky. Prodej: - střešní materiály. Zateplení šikmých střech. Poradenská a rozpočtová činnost.