Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Opravy, rekonstrukce a realizace: -ploché střechy -hydroizolace

Klempířství, pokrývačství.

Stavba na klíč: -rekonstrukce objektů -půdní ve stavby -rodinné domky -rekreační chaty -rekonstrukce střech a krovů. Izolace: -tepelná -akustická -střešní -proti vlhku. Zemní práce: -terénní úpravy zahrad -odvodňování staveb -bourací a úklidové práce. Autodoprava: -nákladní. Návrh a realizace: -úprava zahrad ...

Tesařství, tesařské práce. Klempířské práce, klempířství. Lešení Střechy na klíč Stavebnictví Klempířství a pokrývačství, pokrývačské práce. Střechy a střešní krytiny.

Stavební činost. Montáž: - sádrokartony - obklady - dlažby - omítky - podlahy.

Práce: - klempířské - pokrývačské: Montáž: - střešní okna.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Práce: - klempířské - pokrývačské - pokládání střešních krytin.

Dodávky kompletních plochých a sedlových střech.

Izolace: - zvuková - tepelná - protiotřesová - hydroizolace. Klempířství, pokrývačství: - montáž střešních konstrukcí.

Služby: -soustřeďuje na realizaci rovných střech -generální opravy, nátěry, oplechování -zateplení a zelené střechy.

Návrh, realizace: - střechy. Prodej: - stavební materiál - střešní krytina.

Pokládání, pokrývání, pokryvačství: -asfaltové střešní šindele na sedlových střechách. Opravy, oprava, údržba, rekonstrukce: -střechy s přispádováním včetně tepelné izolace -střechy nastavením nové vrstvy hydroizolace -antireflexní a udržovací nátěry střechy -lokální poruchy střech -hydroizolací.

Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin

Klempířství. Práce: -klempířské.

Práce: - klempířské - pokrývačské

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Výškové práce: - certifikát pro zateplování - realizace a oprava střech - sanace železobetonových konstrukcí - ISO 9001 - program zelená úsporám.

Práce: -klempířské -pokrývačské.

Pokrývačství. Tesařství. Práce: -pokrývačské -tesařské -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže, opravy: -střechy, střešní konstrukce. Výroba: -prvky pro montované stavby, dřevostavby.

Práce: -tesařské -truhlářské práce -pokrývačské. Realizace staveb RD.

Stavební práce: - pokrývačství, klempířství - hydroizolace střech - zateplování střech - montáž a revize hromosvodů.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - půdní vestavby. Prodej: - stavební materiál - krytiny - střešní okna - klempířské prvky - plechy - spojovací materiál.

Klempířské, pokrývačské práce: -rekonstrukce střech -střešní systém BRAMAC, TONDACH -prodej střešní krytiny.