Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
komplexní realizace střech, prodej střešních materiálů, dřevostavby.

Nabízím klempířské, pokrývačské a menší tesařské práce. Montáž - montáž a demontáž střešních krytin - střešních oken - zahradní altány a pergoly - garážových přístřešků.

Služby: - realizace a opravy střech - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské prácde

Prodej střešních krytin, okapových systémů, plechů, střešních oken, střešních doplňků pro šikmé a ploché střechy, spojovacího materiálu.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské

Práce: - pokrývačské - klempířské.

Služby: - pokrývačské, střechařské a klempířské práce - výškové práce pomocí horolezecké techniky - montáž, opravy a revize hromosvodů - přestavování balkónů - renovace fasád - stavění lešení

Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž a oplechování - střešní okna

Nabízí práci se dřevem a jeho prodej: - lišty - palubky - plotovky - prkna - trámy - hranoly - latě - stavení řezivo - truhlářské řezivo a další. Také zajišťuje kompletní střešní práce.

Služby: - stavební projekce - projektování staveb pro stavební řízení. Stavební činnost: - rekonstrukce střech, střešní nástavby - dodávka a montáž střešních oken - vnější zateplování budov - půdní vestavby.

Klempířství, pokrývačství: - generální opravy střech - montáž okapových systémů, klempířských prvků - montáž střešních krytin a střešních oken či světlíků.

Služby: - mytí oken a čištění žaluzií - ochrana budov proti ptactvu - čištění a opravy fasád - opravy střech a klempířské práce - montáže, nátěry konstrukcí - rizikové kácení

Kompletní dodávky střech. Montáž hromosvodů. Zednické práce. Odvoz sutí.

Výroba dřevěných staveb: - roubenky - sruby - pergoly - dřevěné podlahy - vegetační střechy... a další. Tesařské kurzy: - roubenkářský kurz - lavičkářský kurz - výroba postele... a další.

Kompletní rekonstrukce plochých a sedlových střech, teras a balkonů, izolování spodních staveb, bazénů a jímek.

Práce, řemeslo: - klempířské - pokrývačské - renovace a rekonstrukce střech

Stavební firma SEVEJERA s.r.o. provádí veškeré stavební práce. Realizujeme výstavbu rodinných domů, půdních vestaveb, rekonstrukce koupelen, bytů, zateplení fasád i pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Sídlíme na Praze 4, ulice Družstevní. Stavební firma, výstavba, práce: - rodinné domy - půdní vestavby, nástavby - rekonstrukce bytů, ...

Tesařské práce Zateplení střech Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž: - střešní okna

Pozemní a inženýrské stavitelství. Stavba, výstavba, rekonstrukce: - průmyslové stavby na klíč. Komplexní stavební práce na klíč: - stavební úpravy - rekonstrukce krovu a střešní krytiny - fasády - plynofikace - výměna oken - obklady a dlažby - chodníky, hřiště.

Práce: -klempířství, klempířské ze všech druhů plechů: -měď (Cu), pozink, titan, zinek -pokrývačství, pokrývačské: -všechny druhy střešních krytin -ploché a šikmé střechy včetně zateplení. Poradenství: -v uvedených oborech. Pozáruční servis: -ploché střechy.

Stavba, výstavba, realizace, rekonstrukce: -střechy - ploché, šikmé -střešní systémy -původní vestavby: -sádrokartonové příčky, sádrokartony -palubky (palubkové). Izolace spodních staveb. -hydroizolace, izolace proti vodě. Práce: -sanační -malé zednické -klempířské: -žlaby -rýny -oplechování.

Firma provádí tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž sádrokartonových konstrukcí a regenerace panelových domů. Firma se zaměřuje na opláštění budov a její hlavní náplní se stala dodávka nejenom běžných, ale i atypických fasád (montované, provětrávané) a střech.

Rekonstruce střech a budov Natěračské práce Tesařské práce a opravy krovů Zednické práce (opravy komínů, ...) Vyklízecí práce Izolatérské práce Drobné demoliční práce zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce Stavební práce Kominické práce

Rodinné domy na klíč Rekonstrukce budov Obklady, dlažby Zateplení fasád Sádrokartony Kompletní zemní práce Inženýrské sítě, přípojky Venkovní zpevněné plochy Půdní vestavby Střechy

Zámečnictví, nástrojářství Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií -Zprostředkování obchodu a služeb