Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Práce: - pokrývačské, klempířské, tesařské a izolatérské

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce..

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Stavební společnost NOSTA, s.r.o. byla založena v roce 1992 a působí v celém Moravskoslezském, Olomouckém a Zlínském kraj. Společnost se zaměřuje zejména na generální dodávku staveb, v rámci které je schopna zajistit veškeré stavební práce. Naším cílem je přistupovat k práci profesionálně, spolehlivě a s proaktivním přístupem. Stavební ...

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské.

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - opravy střech - montáž střešních oken - odklízení sněhu ze střech.

Činnost: - autoklempířské a karosářské práce

Činnost - střechy na klíč - pokrývačské práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - zateplování budov.

Práce: - klempířské a pokrývačské - tesařské - truhlářské

Činnost - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - zednické práce

Činnost - pokrývačské práce - tesařské práce - klempířské práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - rekonstrukce střech

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - rekonstrukce střech

Práce: - pokrývačské - klempířské - odklízení sněhu, ledu ze střech - kácení, prořez stromů pomocí horolezecké techniky.

Servis pro byt‚ dům a zahradu - pokládka plovoucích podlah - pokládka zámkových dlažeb - malířské práce - klempířské práce - sekání trávy, hrabání listí, kácení stromů - úklidové práce.

Práce: - pokrývačské - nové střechy - opravy, rekonstrukce střech.

Činnost: - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - rekonstrukce stoupaček - výstavba rodinných domů - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - vnitřní omítky - pokrývačské, tesařské práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken - opravy střech.

Práce: -stavební (komplexní dodávka staveb na klíč) -rekonstrukce staveb. Práce: -zámečnické -truhlářské -klempířské -elektroinstalační. Doprava: -nákladní, PV3S-sklápěč, LIAZ-valník s rukou a vlekem. Zemní práce: -UNC 061, buldobagr Bělorus.

Činnost - sádrokartonářské práce - podlahářské práce - pokrývačské práce - opravy krovů - montáž střešních oken.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Práce: - pokrývačské - opravy, rekonstrukce střech - montáž střešních oken - hydroizolace teras, plochých střech.

Práce diamantovou technikou: - technologické prostupy (32 - 350 mm) - kotvení sloupů ocelových konstrukcí (18 - 42 mm) - stahování budov, kamenných mostů. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Stavební firma: - stavební práce - rekonstrukce - zateplování budov - pokrývačské, klempířské práce - instalatérské práce - hodinový manžel.