Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Pokrývačské a klempířské práce - montáž střešních oken.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Práce: - sádrokartonářské - podlahářské - tesařské, klempířské - truhlářské

Práce: - tesařské - pokrývačské

Stavební firma: - hrubé stavby, rodinné domy - rekonstrukce domů - zednické práce - zemní práce - pokrývačské, klempířské, tesařské práce.

Práce: - tesařské - pokrývačské - výškové práce. Stavba, výroba: - pergoly - roubené chalupy.

Stavební činnost - pokrývačské a klempířské práce - pokládka střešní krytiny - izolační práce, hydroizolace spodních staveb - tepelné izolace rozvodů topení, páry, kondenzátu, výměníkových stanic a kotelen v průmyslu.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - opravy střech. Výroba, montáž: - pergoly, zahradní domky.

Výstavba, rekonstrukce: -střechy. Práce: -tesařské - stavba střešní konstrukce, montáž podbití, střešních oken -pokrývačské - montáže střešní krytiny -klempířské - okapy, štíty, parapety ... -zednické - drobné úpravy komínů a štítů ... . Pronájem, montáže: -lešení HAKI.

Služby: - zajištění projektu, včetně usazení domu do terénu - zednické a obkladačské práce - tesařské a pokrývačské práce - podlahářské práce - sádrokartonové konstrukce - plastová okna s německým profilem VEKA - vodo - topo - elektromontáže - zemní práce - grafické návrhy koupelen a interiérů

Pokrývačské a klempířské práce - zámečnické a svářečské práce se saměřením na střechy - výroba a montáž klempířských prvků - výroba a montáž sněhových zábran. Provozovna - adresa: Přístavní, Brno Bystrc.

Pokrývačské a klempířské práce - pokládání střešních krytiny.

Pokrývačské, klempířské, tesařské práce - realizace plochých i šikmých střech - montáž střešních oken.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - montáž a dodávka střešních krytin.

Práce: -tesařské, tesařství -zhotovení a montáž krovů a dřevěných konstrukcí -výroba střech na klíč.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - montáž a dodávka střešních krytin - střechy na klíč - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - inženýrské sítě - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - střechy - venkovní a vnitřní krby

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - hodinový manžel - truhlářské práce - zateplení rodinných domů - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - čištění okapů - práce s motorovou pilou

Stavební činnost - pokrývačské práce - drobné zednické práce.

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - montáže střešních oken - montáž světlovodů.

Práce: - klempířské - pokrývačské - půdní vestavby - zednické práce.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - pokrývačské práce - klempířské práce.