Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Pokrývačství Sklenářství. Prodej: - obuv.

Pokrývačství: - betonové krytina - BRAMAC, KM BETA - pálená krytina - TONDACH - plechová krytina - RANNILA, LINDAB, SATJAM - asfaltové šindele - ISOLA, TEGOLA, TEGLASS. Tesařství: - stavba krovů - opravy nebo částečná výměna stávajících vazeb - hoblování řeziva - podhledy - palubky. Klempířství - okapové systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okapové systémy -klempířské výrobky -plechy, plechové krytiny -stavební materiály pro střechy -zateplovací materiál -difuzní a parotěsné fólie -střešní okna -spojovací a drobný materiál. Práce, montáž: -klempířství -pokrývačství -tesařství. Realizace a rekonstrukce střech

Tesařství. Pokrývačství. Kompletní montáže střechy. Výstavba: - altány, pergoly - zastřešené stání.

Práce: - tesařské, pokrývačské, klempířské - montáž sádrokartonů - montáž střešních oken - stavba pergol.

Kompletní dodávky střech pro rodinné domy i průmyslové haly. Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - hydroizolace a zateplení plochých střech.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce: -rekonstrukce střech -pokládka krytin -montáž krovů, pergol, altánků, garážová stání, střešních oken -palubkové obklady.

Klempířství Pokrývačství, tesařství.

Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské.

Služby: - realizace staveb na klíč - bytové, občanské budovy, rodinné domy - rekonstrukce objektů - rekonstrukce koupelen - zateplování fasády - klempířské a pokrývačské práce

Naše firma z Olomouce je na trhu od roku 1990 a nabízí komplexní klempířské a pokrývačské práce. Zabýváme se vším okolo střech. Provádíme montáž střešních krytin, výrobu a montáž klempířských prvků, realizace nových střech, provádíme opravy a rekonstrukce střech, osazení střešních oken a mnohem víc. Hlavním cílem je uspokojit každého zákazníka.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, instalace: -střešní krytina -střešní doplňky -střešní okna -plastové žlaby, svody -střešní šindele -klempířské prvky Montáž: -střechy na klíč. Výškové práce.

Stavební společnost - bytová výstavba - zateplování fasád - rekonstrukce lodžií - klempířské práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce.

Nátěry Malby Elektroinstalace Topenářské práce Izolace Sádrokartony Obklady Stavby na klíč: - půdní vestavb -rekonstrukce. Fasády: - omítky. Střechy.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Stavební práce, stavební činnost. -montáž sádrokartonu -rekonstrukce domu bytu -obklady dlažby -zámkové dlažby -klempiřské a izolaterské práce -veškeré stavební práce.

Společnost Franc Dřevostavby s.r.o. se v rámci Zlínského kraje, především pak v regionu Vsetín, zabývá realizacemi dřevostaveb na klíč. V rámci své činnosti Vám poskytuje - rekonstrukce rodinných domů ze dřeva - dřevostavby na klíč, dřevěnice - dřevěné konstrukce - zábradlí, střechy, krovy ze dřeva, půdní vestavby, podkroví, garážové ...

Prodej, montáž, realizace střech, konzultace, zaměření, rozpočet: - komplexní střešní systémy Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - střešní doplňky - střešní folie a membrány. Půjčovna, pronájem: - lešení PLETTAC SL-70 - pronájem strojů Schlebach. Výškové práce.

Střechy na klíč (kompletní dodávka materiálu pro vaši střechu). Kompletní rekonstrukce střech (demontáž a likvidace stavající střešní krytiny, vazby). Klempířské práce, pokrývačské práce. Práce lanovou technikou v zimním období shazování sněhu, sekání rampouchů, montáž solárních systémů. Nátěry střech a hydroizolace, izolace ...

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba ...

Tesařství, pokrývačství a klempířství - realizace a rekonstrukce střech na klíč - montáž střešní krytiny.

Stavební firma - bytová výstavba - rekonstrukce budov a bytů - zednické práce - malířské práce - pokrývačské práce - zemní práce.

Stavební společnost - bytová výstavba - zateplování budov - klempířské práce - obkladačské práce - natěračské práce - půjčovna a montáž lešení.

VD střechy Tesařské práce, montáž - zahradní domky, pergoly, ploty, Klempířské práce.