Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské. Prodej: -klempířské prvky.

Naše firma nabízí stavby na klíč, rekonstrukci domů, zateplování fasád, terénní úpravy, ale také kamenické a klempířské práce, drobné rekonstrukce interiéru, vše dle přání zákazníka.

Služby - správa lesů: težební činnost, prodej dřeva - technické služby: ošetřování a údržba veřejné zeleně, údržba komunikací, provoz sběrného dvora - přidružená výroba: truhlářské, tesařské, klempířské a pokrývačské práce

Práce: - klempířské - pokrývačské

Stavební práce a rekonstrukce - zakládání staveb - zednické práce - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - malířské práce - bourací práce - fasády - přístavby, nástavby, vestavby - dokončovací práce.

Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce Práce: -klempířství -pokrývačství -tesařství -zahradní úpravy -zednictví

Klempířství Hotový a syn Klempířské práce - měď, titanzinek, pozink a lakovaný pozink, lakovaný hliník - odvodňovací systémy, fasádní prvky - klempířské prvky na míru, vlastní výroba - vlastní nákladní doprava - ploché střechy, trapézové, taškové tabule, laťování - kompletní střechy vč. tesařských prací.

Veškeré tesařské práce Nákup a prodej - veškeré zboží Zednické práce Veškeré klempířské práce Pokrývačské práce - veškeré střechy

Práce: - tesařské - pokrývačské

Společnost Zahradní stavby s.r.o. vznikla na základě dlouholetých zkušeností v oboru dřevostaveb. Zprvu jsme se specializovali na montážní část a postupem času jsme se rozhodli rozšířit naši působnost i do obchodní sféry. Jsme mladá dynamicky se rozvíjející firma, která se v roce 2014 vydala na svou samostatnou cestu. Zabýváme se prodejem a ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Rekonstrukce: - střechy - světlíky. Práce: - klempířské - natěračské - zateplování a spárování budov. Poradenství.

Tesařské a pokrývačské práce - výroba a stavba krovů - rekonstrukce krovů a střech - opravy roubených a hrázděných staveb - pergoly.

Rekonstrukce domů a bytů - malířské a natěračské práce - výškové práce - opravy a zateplení střech - klempířské práce - elektroinstalační práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Provádění: - pokrývačských a výškových prací, oprav a nátěrů střech.

Provádíme: - pokrývačské, klempířské a tesařské práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - hydroizolační.

Prodej a montáž: - střešní krytiny včetně příslušenství - poradenství zdrama - specializace na lehké krytiny, střechy na klíč, izolace střech.