Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Klempířství, klempíř. Pokrývačství, pokrývačské práce, pokrývač. Tesařské práce. Práce na střeše, střecha. Kompletní rekonstrukce a oprava střechy. Montáž střešních oken, okna, okno. Pokrývání střech.

Činnost: - stavební práce - klempířské - pokrývačské - zednické Kontejnerová doprava.

Práce: - pokrývačské - opravy střech - tesařské - klempířské - montáž střešních oken - izolace plochých střech, teras.

Tesařské práce Hydroizolace střech Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka, montáž -střešní okna ROTO, VELUX.

Kompletní dodávky veškeré klempířské, tesařské a pokrývačské práce: -klempířství: -výroba klempířské prvky do 10-ti metrů v tloušťce 0, 63cm k opláštění staveb, sendvičových panelů, trapézových plechů, výplně otvorů-okna, okenní pásy, lemování kolem světlíků, dveří a vrat -dodávka veškerých klempířských prvků -ohraňování plechu do ...

Střechy. -odborná poradenská činnost - znalec v oboru stavebnictví, stavby obytné, průmyslové a zemědělské. Specializace střechy, střešní pláště a tepelné izolace. - poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -projektová činnost -střešní okna - návrh, dodávka a montáž -pergoly, krytá stání

Výroba, montáže ocelové konstrukce průmyslové a obchodní haly, hala, jejich opláštění a zateplení. Kompletizování OK hal a opláštění na klíč; dodávky a montáže zateplovacích systémů z panelů PUR, čedičových nehořlavých panelů, skládaných obvodových plášťů a střech vč. klempířských prací z lakovaných plechů; dodavatelé Trimo (Slovinsko), ...

Izolatérství Zednictví Pokrývačství, tesařství

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Klempířské a pokrývačské práce - montáž, dodávka a výměna všech klempířských prvků, žlaby, svody, úžlabí - rekonstrukce šikmých a plochých střech - pokládka krytiny.

Bytová výstavba a rekonstrukce budov - demoliční práce - odvoz a ukládku sutí - zednické, tesařské a klempířské práce - sanace budov.

Tepelné izolace, protipožární ochrana staveb. Další činnosti, služby: -izolace chladících systémů -prodej izolačních materiálů -kontroly provozuschopnosti protipožárních systémů -klempířské práce.

Provádíme veškeré stavební práce: -obklady, dlažby, fasáda, tesařské, klempířské, pokrývačské práce, izolace plochých střech, rodinný dům, RD, sádrokartony a jiné práce.

Práce: - tesařské - pokrývačské

Klempířské, tesařské a pokrývačské práce.

Suchá montáž, příčky, půdní vestavby - veškeré sádrokartonářské práce KNAUF, RIGIPS -odvětrávaná fasáda a odvětrávané sokly -montáž střešních oken VELUX -nátěry plechových střech, atik, svodů - stavební a zednické práce -izolace tepelné obvodových plášťů budov -půdní vestavby kompletní. Osvědčení o registraci ZELENÁ ÚSPORÁM.

-Vázání a aranžování květin -Provádění prací ve výškách pomocí horolezecké techniky -Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce a jejich rekonstrukce, izolace střech.

Pokrývačství, klempířství. Řemeslo: -pokrývač -klempíř -svody, kryty, parapety, kouřovody -oplechování (FeZn, titanzinek, měď, hliník, barvený plech) -práce ve výškách.

Realizace střechy na klíč. Pracujeme rychle a kvalitně. Montujeme střechy na RD, haly, přístřešky a pod. Stavíme po celé Moravě.

Zednické práce. Tesařské práce. pokrývačské práce. Sádrokartonář.

Nabízíme stavební, klempířské či demoliční práce. Provádíme stavby rodinných domů i rekonstrukce bytů. Sádrokartony, výkopové práce, kanalizace, zámkové dlažby, dovoz písku, štěrku, výroba posuvných bran. Svahování terénů. Tesařské, klempířské práce. Pěstitelská pálenice. Vypálení a měření cukernatosti.

Klempířství: -rýny, vzduchotechnika, ozdobné části -plechové nádoby. Pokrývačství. Práce na střeše: -novostavby -rekonstrukce -zajištění materiálu -zajištění krovu -montáž krytiny včetně klempířských prací -demontáž stávající krytiny.

Klempířství, zámečnictví, izolatérství.