Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Provádíme: - klempířské a pokrývačské práce.

Provádíme: - pokrývačské, klempířské práce.

Střechy: - demontáž, montáž všech typů střešních krytin a konstrukcí - tesařské práce - klempířské práce - zateplování půd.

Firma zajišťuje: - pokrývačské práce - klempířství - zámečnictví - izolatérské práce - tesařské práce. Prodej: - izolačních pásy - nerezové komíny - střešní krytiny TONDACH - klempířské prvky - žlabové systémy - plechy.

Práce: - klempířské a pokrývačské - hydroizolace střech a montáž střešních oken.

Práce: - tesařské, klempířské, pokrývačské - montáž sádrokarton - chemická ochrana dřeva.

Práce: - zámečnické - topenářské - instalaterské - pokrývačské - sádrokartonářské - montáž střešních oken Velux. Rozvody, projekce, revize: - plynu, vody, topení z oceli, mědi a plastu. Výroba: - zahradní lavice - houpačky, stojany na kola, vozíky na popelnice, dvířka k plynoměrům.

Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Izolační práce (kromě hydroizolace). Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby.

Nabízíme: - kompletní stavby a přestavby střech - tesařské práce - pokrývačské a klempířské práce - výškové práce.

- Sádrokarton Sádrokarton instalujeme pomocí sádrokartonových desek mužete rychle, levně a kvalitně změnit interiér vašeho bytu, domu, kanceláře či nebytových prostor. Montáží lze snadno snížit stropy, instalovat osvětlovací prvky, libovolně upravovat stěny a podhledy. Snadno se dá zateplit nebo rekonstruovat celý interiér bytu. Variant ...

Provádíme práce : - klempířské - pokrývačské - tesařské - montáž střešních oken

STAVEBNÍ PRÁCE : - kompletní stavební práce, výstavba nových objektů, opravy a rekonstrukce budov, rekonstrukce fasád ... ZATEPLOVÁNÍ FASÁD : - poradenství a vyřešení tepelných ztrát objektů a úniků tepla, zateplování fasád kontaktními zateplovacími systémy i nekontaktními způsoby ... REKONSTRUKCE OBJEKTŮ : - ...

Práce: -klempířské. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Klempířské práce: -montáž střešních kontrukcí -pokládka střešních krytin. Výroba a montáž klempířských prvků, provádění oplechování střech, komínů a střešních oken.

Natěračské práce Tesařské práce Úklid sněhu ze střech - zimní práce Izolaterské práce Drobné zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Výkopové zemní práce Klempířské práce Zámečnické práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna VELUX

Tesařské práce Tepelné izolace - technické izolace pro parní potrubí a kotelny Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka - střešní krytiny Dodávka - střešní okna

Tesařství - specializace v oboru dřevěných konstrukcí a krovů Střechy na klíč

Klempířské, tesařské a pokrývačské práce, úplné dodávky nových střech a rekonstrukci starých. Oprava -střechy -okapy. Provádíme zateplení střech. V rámci přípravných prací provedeme cenové kalkulace. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Provádíme pokrývačské, tesařské a klempířské práce včetně dodávky materiálu. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Tesařství Truhlářství Podlahářství Pokrývačství

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Malířství, lakýrnictví a natěračství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Kominictví