Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže, rozvoz: -sádrokartony, sádrokartonové desky THERMATEX: -příčky, stropy -materiál pro střechy -tepelné izolace, zateplovací systémy -omítky -polystyren -barvy -střešní okna.

Realizace, rekonstrukce: - střechy.

Stavební firma: -novostavby na klíč -opravy, rekonstrukce: -montáže sádrokartonových desek -bytová jádra -obklady, dlažby, omítky, fasády -sanace vlhkého zdiva, omítek -půdní vestavby -střechy.

Klempířství: - klempířské práce

Výroba, montáž, prodej: -stavební klempířství -oplechování -parapety, rýny.

Služby: -vložkování komínů -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví, zámečník -kovovýroba.

Výroba z pozink. plechu: - prvky umožňující rozvod teplého vzduchu od krbové vložky - rozvody rekuperace

Klempířství. Práce: -klempířské. Dodávka: -žlaby, střešní prvky.

Práce: -klempířské -pokrývačské. Montáž: -střešní konstrukce (střechy).

Práce: -pokrývačské -zámečnické. - tesařské

Práce: - pokrývačské - tesařské.

Klempířství, pokrývačství.

Stavební firma, projekty a realizace : - dřevostaveb, dřevostavby: - rodinné domy na bázi dřeva - nízkoenergetické - pasivní. Působnost celá ČR.

Komplexní výstavba a renovace: -střechy - rovné i šikmé. Práce: -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství -tesařské, tesařství -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže: -střešních oken, okna -střešních systémů, systémy: -Satjam, Lindab, Rova.

Zednické práce - fasády Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Klempířství. Montáž: -střešní konstrukce Práce: -pokrývačské -izolace proti vodě.

Montáž - tesařské konstrukce Elektroinstalační práce Topenářské práce Zateplování fasád Zemní práce Generální opravy a kompletní rekonstrukce budov - stavební činnost Klempířské práce Výměna - okna - dveře Vodoinstalační práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařstvívýstavba - dřevostavby Odstranění - stavby Montáž - lešení Kompletní stavební práce a jejich změny výstavba - půdní vestavby Kompletní rekonstrukce - střechy Montáž - střešní okna

Klempířské práce

Klempířské práce

Zateplení - fasády ZELENÁ ÚSPORÁM Zemní a výkopové práce Obklady - dlažby Kompletní stavební činnost - rodinné domy na klíč - půdní vestavby Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra Střechy na klíč

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč