Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Rekonstrukce a opravy střech. Klempířské práce: - pokládka plechové střešních krytiny, výměna původní - oplechování komínů, oken a dveří - montáž klempířských prvků. Pokrývačské práce: - pokládka střešních krytin, výměna původních tašek - montáž střešních oken - izolace střech. Pronájem kontejnerů na suť.

Stavby Greguš: - výstavba rodinných domů. - rekonstrukce bytů, domů. - tesařství, pokrývačství. - pergoly, přístřešky.

Firma VAŠEK provádí profesionální tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Specializací firmy jsou realizace střešních konstrukcí a dřevostaveb na klíč. Tesařství, pokrývačství, klempířství: - střešní konstrukce na míru - krovové soustavy všech tvarů, pergoly, stání pro auta, zahradní domky - opravy částí shnilých krovů na památkových ...

Služby: - rekonstrukce - realizace střech a okapových systémů - výroba a montáž okenních parapet - oplechování atik - nátěry střech - fatrafol - pergoly - montáž sadrokartonu. V zimních měsících nabízím službu - hodinový manžel.

Tesařství a pokrývačství. Realizace střech. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce. Prodej. - krytiny - klempířských prvků.

Práce: - výstavba domů  - stavba nebytových staveb  - zateplování  - hydroizolace  - zednické práce  - klempířské práce.

Výrobcem a dodavatelem široké škály plechových střešních tašek či trapézových a tabulových plechů je společnost STATO střechy s.r.o. Tato společnost, která sídlí v Napajedlech na Zlínsku, se kromě maloobchodního a velkoobchodního prodeje kovových střešních krytin zabývá také prodejem a výrobou okapových systémů a dělením a ohybem materiálu.

Práce: -pokrývačské, pokrývačství -tesařské, tesařství -klempířské, klempířství. Montáž, oprava, rekonstrukce: -střechy. Prodej: -střešní krytina -KM BETA, BRAMAC, TONDACH, CEMBRIT.

Tesařství a pokryvačství. Montáže sádrokartonů a tepelných izolací.

Práce: -stavební klempířství: -výroba, montáže klempířských produktů -montáž střešních oken -umělecké klempířství -pokrývačství -rekonstrukce střechy -pokládka střešní krytiny.

Pokrývačství, tesařství. Realizace střešních konstrukcí. Rekonstrukce stávajících střech. Montáž: - altány, pergoly - zastřešení vchodů - venkovní garáže - podlahy, palubkové obklady - podhledy z Cetris desek - nosné rošty pro obklady.

Klempířství. Kominictví. Práce: - veškeré klempířské práce - rovné i šikmé střechy - veškeré kominické práce: - vložkování, revize komínů - stavba komínových systémů - čištění a kontrola spalinových cest. Provozovna, hala: - Bařinka 365, Zlín-Lužkovice.

Tesařské a pokrývačské práce. Realizace a renovace střech. Oprava a výměna střešní krytiny. Montáž střešních oken Altány, pergoly...

Komplexní tesařské a pokrývačské práce. Realizace na klíč.

Kovovýroba: -chovatelská zařízení -kotce, výběhy, boudy pro psy -překážky pro psy -porodní bedny -odkládací boxy pro psy - zámečnické - klempířské - ocelové konstrukce - oplocení, zábradlí - automatická vrata. Prodej-výhradní zastoupení pro ČR +SK: - WINNER PLUS krmivo pro psy i kočky Montáže: - polykarbonátové ...

Izolatérství. Klempířské práce. Renovace střech. Izolace rovných střech. Nátěry, mytí fasád. Zednictví. Bourání, demolice. Podlahářství.

Klempířské a pokrývačské práce: -rekonstrukce střech -okapové systémy -oplechování fasád, komínů.

Pokrývačství, tesařství

Stavební práce, firma: -novostavby domů, kancelářských a užitných budov, stavby domu na klíč -zateplení obytných budov, panelových domů -výměna starých oken -klempířské práce (okapy, parapety...) -izolace plochých střech a proti spodní vodě -izolace bazénů a jímek Rekonstrukce a opravy: -domů, panelových domů -budov poškozených ...

Již více než 20 let provádí firma KD SLUŽBY Napajedla klempířské, tesařské práce - převážně v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Zajistíme celkové rekonstrukce u sedlové, šikmé střechy i izolace ploché střechy. Dodáme také střechy na klíč. Ke každé zakázce přistupujeme individuálně s ohledem na požadavky zákazníka, výchozí stav budovy, sklon či ...

Jsme stavební firma zajišťující údržby a opravy objektů v areálu Barum Continental v Otrokovicích. Mimo jiné realizujeme nové objekty a budovy, provádíme truhlářské, stolařské a tesařské práce, dále zámečnické stavební, zednické a malířské práce. Certifikát ISO 9001:2001. Stavební firma, práce Stavba, realizace: -stavby na klíč ...

Práce: -pokrývačské -zateplování plochých střech, střešních plášťů -střešní hydroizolace -podlahářské: -pokládka - plovoucí podlahy, PVC, koberce, parkety -malířské -natěračské.

Výroba, realizace: -střechy -dřevěné vazníkové konstrukce, krovy Rekonstrukce: -plochých střech panel. domů -střech a nádstaveb panelových domů, skladů, sportovních střech. Práce: -tesařství. Výroba: -střešní konstrukce -dřevostavby.

Kompletní dodávky střech. Montáž hromosvodů. Zednické práce. Odvoz sutí.