Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Truhlářství, výroba: - nábytek

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Práce, služby: - topenářské - vodoinstalatérské - rekonstrukce koupelen - výměna kotlů a bojlerů

Činnost: - truhlářství

Činnost - sádrokartonářské práce.

Stavební činnost - bytová výstavba, stavby na klíč - podlahářské práce - pokrývačské práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - malířské práce.

Truhlářství. Výroba - nábytek na zakázku - kuchyně - ložnice - skříně.

Stavební činnost - zemní práce - demoliční práce - výstavba a odbahňování rybníků - úpravy a revitalizace toků. Nákladní doprava - přeprava dřeva.

Půjčovna podlahových brusek - podlahové a ruční brusky. Služby - malířské a natěračské práce - lakování a nátěry oken a dveří - tmelení podlah.

Činnost: - služby hodinového manžela - drobné opravy v domácnosti, montáže, instalace.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku, kuchyňských linek.

Realizace, pokládka: - lité anhydritové podlahy.

Projekce, projektování: - vytápění - vzduchotechnika - vodovody, kanalizace, plynovody - posuzování energetické náročnosti budov, PENB.

Činnost: - komplexní výškové práce pomocí horolezecké techniky, lešení a plošin.

Společnost DUKÁT stavby a půjčovna s.r.o. se zabývá pronájmem, montáží lešení a stavebními pracemi. Provádíme výstavbu rodinných domů, základových desek, rekonstrukce budov i železobetonové konstrukce. Sídlíme ve městě Veselí nad Lužnicí. Pronájem, půjčovna, zapůjčení, montáž: - lešení HAKI, EKRO - systémové bednění PORT - stropní ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - montáž střešních oken.

Kvalitní, spolehlivé a bezpečné produkty z oblasti zemědělských strojů, odstředivé čističe oleje pro vznětové motory a zakázkovou zámečnickou výrobu má ve svém programu společnost STROJÍRNA VODŇANY spol. s r.o. Vyrábíme nesené drtiče slámy, stacionární rotační drtiče slámy, přislušenství nebo také ocelové konstrukce. Naše firma sídlí na adrese ...

Prodej keramické obklady a dlažby zastoupení firem IRIS CERAMICA, IRIS PORCELLANTO, MARMI E GRANITI, IMPRONTA, GARDENIA ORCHIDEA, CE.SI., GRESMALT, SINTESI, FRASSINORO, BISAZZA, GENESIS, TITAN BAGNO. Celkové rekonstrukce starších a montáže nových koupelen a sociálních zařízení včetně obkladů a dlažeb. Prodej a montáž střešních oken a krytin.

Společnost Profistone s.r.o. se zabývá výrobou lité dlažby a prodejem a realizací litých kamínkových oblázkových podlah. Vyrábíme kamenné koberce vhodné na venkovní plochy kolem rodinných domů a bazénů, ale také do interiérů bytů. V Showroomu Profistone v Táboře máme široký výběr kamínkových epoxidových podlah. Široké využití pro interiér, ...

Firma Zdeněk Vůle se sídlem v Jindřichově Hradci se zabývá hydroizolačními pracemi. Provádíme hydroizolace střech, bazénů, teras i balkonů. Izolace proti vodě jsme schopni realizovat v rámci celé České republiky. Nabízené práce, služby: - hydroizolace - izolace proti vodě - izolace střech - izolace bazénů - izolace teras a ...

Firma Ladislav Štván provádí kompletní práce v oboru truhlářství. Vyrábíme nábytek na zakázku z masivu i lamina, dřevěná schodiště, dřevěná okna i repliky historických oken. Zajímavé zakázky realizujeme v rámci celé České republiky, ponejvíce v Praze. Truhlářské práce, výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - ...

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce v Jihočeském kraji. Střechy nové, izolace a rekonstrukce střech včetně krovů. Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -izolace střech -montáž střešních oken a světlovodů Stavební práce: - rekonstrukce a zateplení podkroví - zateplení a obložení štítů domů.

Firma SKLOMONT Pavel Tůma realizuje sklenářské práce většího rozsahu v rámci celé České republiky i v zahraničí. Zakázky realizujeme zejména pro firemní klientelu, nabízíme montáž skleněných ploch v komerčních objektech, obchodních centrech a reprezentačních prostorách. Sklenářské práce, montáž: - vnitřní prosklené stěny - vnější prosklené ...