Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební firma: -dopravní stavby -inženýřské stavby -inženýrské sítě -dlaždičské a obkladačské práce -zámečnické práce -prodej a osazování kamenných prvků.

Geodetická kancelář Geo JK sídlící v okrese Český Krumlov nabízí komplexní geodetické a zeměměřičské práce v regionu jižní Čechy pro soukromé i firemní zákazníky, obce a města. Geodetická kancelář, geodetické práce, geodézie: - geometrické plány - vytyčování inženýrských sítí - geometrické plány budov - účelové mapy velkého měřítka ...

Výroba, montáž: -klempířské práce -plechové krytiny-pozink, měď, titan-zinek -veškeré pokrývačské práce.

Naše společnost UNIGRANIT Písek a.s. se zabývá opracováním přírodního kamene a stavebnictvím. Kamenická divize: - opracovávání přírodního kamene - zpracování žuly, mramoru, pískovce - kamenické práce. Výroba, prodej: - pomníkové díly - dlažby, obklady - schody, parapety - venkovní sokly a fasády - kuchyňské a koupelnové ...

Projekční kancelář Služby: -projekční práce -projekce staveb -projektování občanských staveb -rodinné domy, bytové stavby -projektování průmyslových staveb -výrobní haly -obchody, provozovny -zaměřování -stavební dozor -inženýrská činnost.

Firma se zabývá výstavbou a rekonstrukcemi občanských i průmyslových staveb. Mezi naše hlavní činnosti patří provádění těchto prací: -základy, základové desky, hrubé stavby, fasády a jejich zateplení, izolatérské práce, zámkové dlažby, interiérové práce, obklady, dlažby, sádrokartony a j.

Velkoobchod, maloobchod: -koberce -PVC*, lina -plovoucí podlahy -korek -stěrkové hmoty, lepidla -lišty -garnýže. Služby: -podlahářské práce.

Rodinná firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. je spolehlivých dodavatelem veškerých stavebních prací. Provádíme výstavbu občanských, bytových a průmyslových staveb, rekonstrukce budov i restaurování historických objektů. Sídlíme ve městě Hluboká nad Vltavou. Stavební firma, stavební práce, stavitelství, výstavba: - občanské stavby - ...

Výroba, prodej: -pomníky, desky, skleněné desky -hřbitovní doplňky -lampy, vázy, urny. Opravy: -umělý kamen.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - elektroinstalace - elektromontáže - topenářské

Sklenářství, práce: - sklenářské - zasklívání oken.

Údržba a opravy nemovitostí - malířské a natěračské práce - zednické a obkladačské práce - opravy a čištění střech - elektroinstalační práce - iInstalatérské práce. Údržba zahrad a zeleně - údržba a vertikutace trávníků - sekání pozemků - urboristické práce - řezání a štípání dřeva - likvidace bio odpadu. Úklid a čištění ...

Zemní práce - zemní práce strojem Caterpillar 302.5C - demoliční práce, demolice - hloubení základů staveb - terénní úpravy. Nákladní autodoprava - odvoz suti, odvoz zeminy a stavebních materiálů.

Vodo topo plyn - topenářské a vodoinstalatérské práce - montáž a servis: kotle na biomasu, tuhá paliva : plynové a kondenzační kotle : elektrokotle : tepelná čerpadla : solární systémy.

Výroba a repase památkově chráněných a historických výrobků - špaletová okna, repliky dveří, stropů - stavební truhlářství - nábytková výroba, zpracování návrhů - zakázková výroba, truhlářství.

Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Zemní práce - zemní a výkopové práce - kopání základů a bazénů - terénní úpravy - demoliční práce - pronájem kontejnerů.

Hodinový manžel - drobné stavební práce, opravy zdiva, pokládka dlažby, obklady - drobné elektroinstalační práce, výměna zásuvek, výměna svítidel - drobné vodoinstalační práce - úklid a čištění koberců, dlažby - údržba zahrady, sekání trávníku.

Výškové práce horolezeckou technikou - čištění fasád - rizikové kácení stromů - nátěry, mytí oken.

Vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - montáž teplných čerpadel.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - obkladačské

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů, bytů - inženýrské sítě - sádrokartonářské práce - zemní práce.

Zámečnictví a kovoobrábění.