Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Smontujeme, pověsíme, připojíme, vybílíme, opravíme, vyzvedneme, doručíme, nařežeme, posekáme, pokácíme, uklidíme. Postaráme se o Váš dům, byt, kancelář, zahradu a ostatní dle domluvy.

Zemní práce Čištění - rybníky, vodní nádrže, toky technologií sacích bagrů

Kompletní zeměměřické služby v oblasti stavební geodézie - vytyčovací práce v průběhu stavby - tvorba bodových polí a vytyčovacích sítí včetně stabilizace - podklady pro projektovou dokumentaci - podklady pro kolaudační řízení - kontrolní měření stavebních objektů - dlouhodobé sledování posunů a deformací stavebních objektů - dokumentace ...

Obkladačské práce, rekonstrukce koupelen, elektro i vodoinstalace, sádrokortonové konstrukce.

Truhlářství, výroba samonosných dřevěných schodišť.

Rekonstrukce: - rodinné domy - půdní vestavby - střechy.

Práce: -klempířské -tesařské -pokrývačské

Výroba: - zakázková výroba z plastů - čistírny odpadních vod - septiky, jímky - nádrže - vodoměrné šachty - výrobky pro rybáře Služby: - hydroizolace - zemní a výkopové práce - realizace zahradních jezírek

Prodej, montáž, servis: -garážová a průmyslová vrata -automatické dveře -střešní okna -bezpečnostní fólie -automatické brány -autofolie. Autoservis. Pneuservis. Střechy: -šindele, krytiny -klempířské práce.

Tesařské práce Izolace plochých střech - zateplení mezistřešních prostor Klempířské práce Pokrývačské práce

Zakázková výroba interiérového nábytku, dětských houpaček a pergol. Výroba a montáž plotů. Nabídka služeb hodinového manžela, zajištění elektrikářských prací, montáže a demontáže nábytku, lustrů, svítidel a doplňků do kuchyně. Dále výroba psích boud a pelíšků.

Prodej, pokládka a renovace - koberce - PVC - podlahy (plovoucí, dřevěné, korkové) - parkety

Prodej a pokládka: -podlahové krytiny -plovoucí podlahy -parkety, PVC, vinylové dílce, koberce, korek -podlahářská chemie -obvodové, přechodové lišty, doplňky. -příprava podkladu (stěrkování, dřevotříska a OSB desky).

Geodetické práce, vytyčování hranic, zaměřování staveb, podklady pro projekty, poradenství v katastru nemovitostí.

Interiérové studio TOFR České Budějovice. Široký výběr dveří, podlah. Realizujeme kuchyně a nábytek na míru. Návrh a montáž Pergol.

Společnost nabízí poradenské služby při: -instalacích a rekonstrukcích obnovitelných zdrojů energie -při změnách zdrojů vytápění -zateplování objektů a aplikaci úsporných opatření -energetické studie.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - kuchyně - nábytek na míru. Rekonstrukce podkroví, interiérů a koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce.

Kompletní program dřevěných podlah. Velkoobchod, maloobchod a pokládka: - koberce bytové, zátěžové, - PVC, - plovoucí dřevěné podlahy, lišty, - korky-korkové podlahy, - renovace parket a dřevěných podlah, - bambusové rolety a markýzy, - záclonové tyče.

Naše společnost B+V Trans s.r.o. z Tábora zajišťuje přepravu a stěhování nadměrných nákladů a jeřábnické práce. Jsme zkušenou firmou s dlouholetou tradicí. Činnost: - přeprava a stěhování nadměrných nákladů (30 let praxe) - jeřábnické práce, práce autojeřábem do 100 tun (40 let praxe).

Truhlářství. Práce: -truhlářské -zakázkové truhlářství -stavební i bytové truhlářství -kuchyně, vestavěné skříně, ložnice -dětské pokoje, bytové doplňky -špaletová okna -dveře vchodové, interiérové.

Projekce, poradenství: -voda, topení, plyn -vzduchotechnika -klimatizace.

Společnost se zabývá komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -klimatizace -vzduchotechnika -vytápění -plyn. V oboru vzduchotechniky a klimatizace dodáváme kompletní zařízení všech systémů klasické vzduchotechniky ...

Poradenství, projekce, výroba, montáž a servis: - dřevěná, ocelová, kombinovaná schodiště a vchodové dveře

Stavební práce: -zemní -odbahňování rybníků širokopásovými stroji -inženýrské sítě -hloubení rýh rýhovačem šíře 0, 25 a 0, 45 m*** -čištění a opravy melioračních systémů -protlaky pod vozovkou průměru 80-1200 mm** -rekultivace -traktorbagry JCB*.