Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Středisko Jindřichův Hradec. Stavby-stavební práce: -bytová, občanská, průmyslová výstavba -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -inženýrské sítě -zemní práce.

Geodetická kancelář -kompletní geodetické práce -geometrické plány a vytyčování hranic pozemků -zaměření staveb pro kolaudaci -vytyčování sítě a vytyčení staveb -mapové podklady pro projekt -digitální technické mapy -zaměření inženýrských sítí.

Projekce: -venkovní a kabelové sítě VN a NN -trafostanice VN/NN -domovní a průmyslové elektroinstalace. Práce: -geodetické -zaměření inženýrských sítí -geometrické plány -elektromontáže. Půjčovna: -elektrické ruční nářadí HILTI. Prodej: -elektrozboží a elektroinstalační materiál.

Revize: -tlaková a plynová zařízení

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytové doplňky Maloobchod, prodej: -dřevomateriály -nábytkové kování Sklenářství.

Práce: -strojní omítky -zateplování fasád

Služby: -návrhy a realizace interiérů Výroba: -nábytek -dveře -okna -schody -obložení

Projekční, inženýrská činnost: - vedení vysokého napětí, nízkého napětí

Služby: - klempířství - pokrývačství - tesařství

Oprava, servis: - okna Montáž, oprava, servis: - žaluzie - sušáky Služby: - zasklení balkonů a lodžií

Práce: - klempířské - pokrývačské - izolace plochých střech - nátěry střech

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zemní i výkopové práce včetně inženýrských sítí

Práce: - topenářské - vodoinstalační

Velkoobchod, montáž - vodo topo plyn - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál - tepelná čerpadla - vzduchotechnika - chlazení - automatické závlahové systémy - solární systémy Řemesla, služby - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - vzduchotechnické práce - demolice - zemní práce - inženýrské sítě

Návrhy a zhotovení interiérů. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice Truhlářské práce.

Elektromontážní práce, revize. Ozvučení a osvětlení společenských akcí a koncertů.

Vodo topo plyn. Řemesla, služby - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce

Dodávka, servis - průmyslové automatizace - elektronika - náhradní díly Zámečnická výroba.

Činnost: - stavba ocelových konstrukcí a montovaných hal - provádění vnitřního i vnějšího opláštění budov - protipožární nátěry