Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zámečnictví, nástrojářství

Truhlářství. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -nábytek -vestavěné skříně -schody, vrata, ploty -zahradní domky -pergoly, přístřešky -pískoviště, záhonové obruby. Služby: -pokládka dřevěných, plovoucích podlah -vyměření podlah.

Prodej, montáž: -koberce a PVC bytové a objektové -všechny druhy plovoucích podlah -korkové podlahy a obklady -čistící zóny -rohože -lemovací a přechodové lišty -stavební chemie SCHÖNOX -podlahové laky SYNTEKO -podlahářské práce, pokládka.

Služby, řemeslo: -zámečnické práce -oprava strojních součástí -prodej hutního materiálu včetně dělení -střihání plechu -řezání materiálu plazmou Zakázková výroba: -brány -schodiště -zábradlí.

MAL-FAS Služby: - čištění, štukování, malování a nátěry vnitřních i venkovních fasád a omítek. - lakýrnické práce - zednické práce - obkladačské práce - úklidové práce - služby po celé České a Slovenské republice.

Truhlářské práce - interiérové vybavení

Návrh, montáž, servis - zabezpečovací, indentifikační a kamerové systémy detektory, sirény, docházky Návrh, montáž, servis - požární systémy hlásiče, nasávací jednotky Slaboproudé instalace Servis, montáž - komunikační systémy (ústředny, domovní telefony, ...)

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Zednictví

Vodoinstalatérství, topenářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Služby: -malířské práce.

Služby: -geometrické plány -vytyčování pozemků -zaměření pro kolaudaci -práce v bodovém poli metodou GPS -technické mapy závodů -účelové mapy -činnost realitní kanceláře.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - točitých schodišť, točitá schodiště - vestavěných skříní, vestavěné skříně. Podlahářství, podlahářské práce.

Montáže, opravy, servis, revize: - elektrokotle, kotle - elektrická zařízení. Elektromontážní práce, elektromontáže: - elektroinstalace - hromosvody. Domovní rozvody.

Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Plynařství, plynařské práce. Rozvody vody, plynu, topení. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - hutního materiálu: - profily, trubky, tyče, plechy.

Truhlářská. Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek a interiérové prvky na míru: - kuchyňské linky, kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - židle, stoly - vestavěné skříně - dřevěné schodiště.

Prášková lakovna. Povrchové úpravy: - práškové lakování kovových dílů, ocelových konstrukcí i dveří, vrat a zábradlí. Zámečnické práce.

Zemní a výkopové práce: - vodovody a kanalizace - úpravy a rozvody vody. Přípravné a dokončovací stavební práce. Přeprava stavebního materiálu: - inertní materiály - kamenivo, štěrk, písek. Nákladní autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní - do 40 tun. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba: - stavební ...

Přípravné stavební práce: - zemní a výkopové práce - terénní úpravy.

Práce: - zemní, výkopové práce - lešenářské práce - bourací, demoliční práce, demolice - stavebně řemeslné práce.