Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Tesařství: -tesařské práce -pokrývačské, klempířské práce -zateplování střech -montáže střešních oken, hromosvodů -drobné zednické práce.

Nabízíme veškeré instalatérské práce v Sezimově Ústí i v okolí. Pokud plánujete rekonstrukci koupelny, můžete se s důvěrou obrátit na naše instalatérství. Našim standardem je kvalitní odvedená práce. Máme bohaté zkušenosti s komplexní rekonstrukcí bytových jader. Provádíme montáž rozvodů SV a TUV, vyměníme Vám domovní odpadní stoupačky.

Specializuji se na výrobu interiérového i exteriérového nábytku, dřevěných schodišť, vnitřních a venkovních dveří, vrat, pergol, přístěnků i dalších truhlářských výrobků na zakázku. Používám zejména přírodní materiály - dubové, smrkové, olšové, javorové nebo jiné dřevo. Na přání vyhotovím samozřejmě i z dýhy nebo lamina.

Práce: -elektroinstalatérské.

Práce: -tesařské. -výroba pergol.

Služby: -samonivelační anhydritové potěry ANHYMENT -strojně hlazené betonové potěry -cementová litá pěna PORIMENT.

Nabízíme: PVC, Marmoleum, koberce, vinylové, korkové, antistatické, plovoucí podlahy, stěrkové hmoty včetně dodání, montáže a odborného poradenství

Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - koupelnový nábytek Výroba - vestavěné skříně Výroba - schodiště

Zámečnické práce, kovovýroba: -výroba a montáž lehkých konstrukcí -zábradlí, vrata, posuvné brány -přístřešky -stavební zámečnictví.

Služby: -stavební práce -zednické práce -půdní vestavby -úpravy -tesařství -pokrývačství -kompletní rekonstrukce střech -klempířství -montáž střešních oken -natěračství -čištění okapů včetně rekonstrukce veškerých klempířských prvků z vysokozdvižné plošiny -zednické a štukatérské práce -drobné sádrokartonové zakázky ...

Klempířské práce: -historické objekty, průmyslové objekty, moderní objekty -měď, hliník, hliník barvený a elexovaný -pozink, titanpozink lesklý a matný. Pokrývčské práce: -tašky BRAMAC -tašky BETA -tašky JIRČANY -tašky TONDACH -vláknocementové krytiny CEMBRIT -střešní šindele ISOLA, TEGOLA -plechové krytiny velkoplošné ...

Stavební práce: -renovace a rekonstrukce fasád -vnitřní, vnější omítky -zateplení fasád -sanace soklového zdiva -ŽB monolitické konstrukce.

Projekce, montáž, instalace a servis: -topení -solární zařízení -plynoinstalace -vodoinstalace -klimatizace -měření a regulace.

Kompletní výroba interiérů. -nábytek i atypický -kuchyně -skříně -postele -materiál masiv, lamino. Stavební truhlářství: -schodiště. Vzorková prodejna: čechova 449 Písek

Výroba: - pergoly. Truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek. Výroba: - nábytek (vestavěné skříně, postele, ...). Výroba: - dveře (vnitřní a vnější).

Výroba, prodej: -nábytek -interiérové dveře -kvalitní podlahy -okna.

Služby: -sádrokartony -zateplování budov -půdní vestavby.

Prodej a montáž: -plovoucí podlahy -dřevěné podlahy -korkové podlahy -PVC podlahy -koberce -marmoleum (přírodní linoleum). Prodejna: -České Budějovice, ul.Husova-Studentská 1655/1B

Elektroinstalační práce - opravy nevyhovujících elektroinstalacímontáž a opravy - elektroinstalace pro dům či byt opravy, výměny, instalace - jističe - vypínače - zásuvky - schodišťové automaty - zvonky - osvětlovací tělesademontáž, montáž - rozvaděče

Malby, nátěry, fasády: - protipožární nátěry Natěračské práce - protipožární nátěry Malířské práce - bytové i nebytové prostory Tapetářské práce Úklidové práce Zateplovací práce Stěrkování - omítkářské práce

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - obývací stěny - šatní skříně - kancelářský nábytek - dětské dřevěné kuchyňky.

Tesařstvídřevostavby - střešní konstrukce Rekonstrukce a kompletní stavba - střechy Montáž - střešní okna