ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: -demontážní práce -silážní žlaby -panelová hnojiště -panelové plochy a cesty -velkokapacitní seníky a sklady tvořené ocelovou konstrukcí, plechovým, hliníkovým opláštěním. Nabídka: -demontované silážní žlaby a jejich části -panelové prvky -silniční panely všech rozměrů.

Výroba: -slévárenské modely. Služby, řemeslo: -truhlářství -zámečnictví.

Prodej a servis čerpadel Odkorňovač Berto Prodej a servis zbraní Pronájem prostor Reality Stavební činnost Voda, studna a vrty Balkony

Služby, montáž, servis: -elektroinstalace -zabezpečovací systémy -hromosvody -požární a kamerové EZS, EPS, CCTV -telefonní rozvody -ozvučení.

Kominické práce. Čistení komínů a prohlídky.

Instalatér České Budějovice - Provádím instalatérské práce, montáže rozvodů, vody a kanalizace z plastu, montáže vodoměrů a vodních filtrů, opravy a rekonstrukce vodovodních a odpadních potrubí, výměny a opravy vodovodních baterií, výměny a opravy sifonů a těsnění, čištění odpadů a odpadního potrubí v bytech, montáže a výměny umyvdel, dřezů, ...

Výroba, instalace, oprava, servis: -elektrické stroje a přístroje -oprava, servis-pračky. Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické.

Plynoinstalační práce. Prodej a servis: - solární systémy - tepelná čerpadla. Topenářské práce. Montáž: - podlahové vytápění. Prodej: - kotle VIADRUS, VAILLANT, VIESSMANN Vodoinstalační práce.

Tesařské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Tesařské práce Pronájem - pojízdné lešení Montáž - pojízdné lešení Montáž - sádrokartonové konstrukce Provětrávané fasády Pokrývačské práce

Služby, řemeslo: -instalatérské práce -zámečnické práce.

Služby: -komplexní služby v oboru nakládání s odpady -demoliční, těžební a zemní práce -pronájem nákladních vozidel a stavebních strojů (bagrů, minibagrů).

Montáže sádrokartonu, zednické práce.

Dřevovýroba: -zakázkové truhlářství -přírodní materiály -masiv BUK, DUB -předsíňové stěny -zahradní a dětský nábytek -lavice -vybavení interiéru budov. Kovovýroba: -zemědělská technika -brány, kultivátory -bránové stroje -lisování 5-250t -svařování v ochranné atmosféře -přípravky. Služby: -pořez dřeva, ...

Stavební firma. Stavební práce: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -tesařské -obkladačské -podlahářské -zámečnické -zednické -truhlářské. Doprava: -nákladní.

Voda, topení, plyn: -dodávka, montáž -poradenství -podlahové vytápění -ohřívače vody TATRAMAT, DZD Dražice -topná tělesa Koradů, RADIK, NEIRA. Prodej: -odpadní systém KGaHT do průměru 160mm -topenářský materiál HEIMEIZER, DAKON, VAILLANT -plastové výrobky Marley -plastové stropní kazety -omyvatelné, odolné proti vodě a ...

Práce: - stavební - kovářské - ocelové konstrukce - sanace betonových povrchů - opláštění, zateplení objektů - výškové práce - zemní práce - průmyslové objekty - montáže technologií.

Elektromontážní práce: - elektroinstalace - montáž veřejného osvětlení - slabo i silnoproudé rozvody - hromosvody - kompletní dodávky - revize elektro.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -hydroizolace plochých střech.

Geodetická kancelář. Služby: -geodetické -kartografické.

Velkoobchod: - spotřební zboží. Sortiment: - kuřácké potřeby - hygienické potřeby - baterie - hrací karty a svíčky. Provádíme: - reklama na zápalky. - malířské a natěračské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - instalatérství - topenářství - plynařství - voda, topení, plyn.

Studnařské práce: -čištění a kompletace kopaných a vrtaných studní.

Nabízíme prodej a odbornou montáž veškerých podlahových krytin - pvc, Marmoleum, plovoucí podlahy dřevěné, laminátové, korkové, masivní prkna, parkety, koberce, renovace, stěrky, laky, lišty. Poradenství. Dojedeme a zaměříme - ZDARMA. Výhodné ceny. Výprodej zbytků.

Práce: -kompletní střešní konstrukce -výškové -klempířské -pokrývačské.