ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Dodávka, montáže, prodej: -měření a regulace -automatizace -EZS, EPS -přístupové a docházkové systémy -kamerové systémy -komplexní montáže elektro -solární kolektory a fotovoltaické články -bezdrátový rozhlas -sledování vozidel pomocí GPS.

Služby, řemeslo: - kompletní rekonstrukce střech - tesařství - klempířství - pokrývačství - montáž střešních oken.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Servis: -obráběcí stroje. Zámečnické práce.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej a montáž - plynové spotřebiče BUDERUS - kotle VIESSMANN Vodoinstalační práce Montáž - chladící zařízení Montáž - klimatizace

Prodej a pokládka: -podlahové krytiny -PVC -koberce -marmolea -dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, parkety, korky.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -restaurátorské -repliky historických stavebních prvků -výroba nábytku na zakázku-masiv.

Provádíme veškeré sklenářské práce, zasklívání oken a dveří, přetmelení skleníků, skleněné zábradlí a obklady kuchyní, sprchové kouty, zrcadlové stěny, akvária a terária na míru.

Tesařské práce, výstavba: -dřevěné konstrukce a stavby -pergoly -zahradní domkyrekonstrukce -historické krovy -lešení HAKI, trubkové hliníkové. Pokrývačské práce.

Elektroinstalační práce: Dodávka a montáž: -kuchyně. Zateplovací práce. Zemní a výkopové práce. Obkladačské práce. Kompletní stavební činnost: -výstavba RD. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

Izolace a pokládka podlah: -průmyslové podlahy -plovoucí podlahy. Realizace: -ploché střechy. Tryskání betonových ploch-broušení. Chemická hydroizolace.

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Rekonstrukce a renovace - krovy, - pergoly, - altány. Rekonstrukce a renovace - střechy.

Chemické a stavební materiály -AVENARIUS, SIKA: -živičné nátěrové hmoty -antikorozní nátěry -zateplovací systém AGROTHERM -přísady do betonu a malt -sanace a ochrana betonu -průmyslové podlahy -ochrana dřeva-nátěry -protipožární nátěry. Průzkum a měření vlhkosti fasád. Speciální stavební práce: -ochrana ocelových, dřevěných ...

Služby: -dodávky staveb na klíč -občanská a bytová výstavba -rekonstrukce a opravy -opravy fasád -stavebně truhlářské práce -přistavení kontejneru a odvoz suti na skládku -práce strojem UNC 061

Přesné CNC výpalky plazmou a plamenem až do síly materiálu 200 mm. Materiály - ocel, nerez, hliník. Veškeré zámečnické práce, ohýbání, soustružení, svařování.

Zpracování a prodej kamene - kamenná dlažba, obklady, schody, parapety, kuchyňské, barové, koupelnové desky, pomníky. Materiály–žula, mramor, vápenec, břidlice. Renovace kamene, sekání písma, pískování skla, gravírování, hřbitovní doplňky.

Výroba: -betonová ražená dlažba PRESSBETON. Stavební práce: -kompletní stavební činnost -zemní práce středního rozsahu (K162 menší Bělorus) -rekonstrukce parovodů a kotelen -zdravotní instalace a topení -zateplování -zemní práce -rekonstrukce, půdní vestavby.

Práce: - truhlářství - nábytek - bytové doplňky. Služby: - soustružení dřeva.

STAVEBNÍ PRÁCE: -výstavba rodinných domů na klíč -výstavba, rekonstrukce, modernizace, opravy průmyslových objektů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb s dodávkou a montáží inženýrských sítí -dokončovací práce při výstavbě rodinných domů ( ploty, brány, podezdívky, terenní úpravy ) -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytů ...

Stavební a obchodní firma. Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: -restaurátorství památkových objektů -rekonstrukce -stavební práce -podlahářské práce -vodoinstalatérské práce -pokrývačství -klasické i ploché střechy -tavné pásy, polomodifikované a plněmodifikované folie VEDAG -klempířské, zednické, ...

Montáž suchých staveb - sádrokartonových a minerálních podhledů, příček, předsazených stěn včetně dodávky materiálů. Rekonstrukce podkroví, půdní vestavby včetně uložení tepelných izolací a parozábran, zhotovíme nové podlahy, zajistíme osazení půdních prostor okny. Pracujeme s materiály předních výrobců - Knauf, Rigips, Isover, Thermolan, ...

Realizujeme montáže sádrokartonu, přestavby a půdní vestavby.

Strojírenská výroba: -pásové dopravníky šíře 400 až 1200 mm -různá provedení -zásobníky sypkých materiálů a kameniva -hydraulické otvírání zásobníků včetně výpustí -mobilní a semimobilní drtírny a třídírny písku a kameniva -atypické lžíce nakladačů a bagrů -stolice a zakrytování dopravních pásů -držáky spodních ...