ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hydroizolace plochých střech Klempířské práce Pokrývačské práce - specialista na plechové střechy

Výroba: -svařované a vázané armokoše do monolitických konstrukcí -stavby průmyslové-sklady, haly -nová nebytová výstavba -stavební ocel Služby: -střih, ohyb, ukládka betonářské oceli a montáž kari sítí o průměru 6-32mm -výroba a montáž betonářské výztuže -železářské práce -stavebně zámečnické práce.

Zakázková výroba interiérů, truhlářských výrobků a interiérových doplňků.

Stavební výroba: -Bočánek František -tel.: 383 355 014 -e-mail: vedeni@prima-strakonice.cz -veškeré stavební práce -občanské, průmyslové a inženýrské stavby -práce HSV -izolace proti vodě -tesařské konstrukce včetně složitých konstrukcí krovů a jiných zastřešení -obklady a dlažby -zateplování fasád -SCHWENK, ...

Služby: -zeměměřická činnost -geometrické plány -vytyčovací práce -inženýrská geodézie -mapování. Prodej: -měřidla všech druhů a typů -vodováhy, úhelníky, stahovací latě -měřická kolečka a dálkoměry -geodetické přístoje -nivelační přístoje -rotační lasery -signalizační barvy ve spreji a ochranné pomůcky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla a zářivkové trubice -přímotopná tělesa -elektrické nářadí - bojlery, rozvaděče (rozvodnice), jističe, chrániče, - bílá technika - plastové výrobky, aj. Služby: - elektromontážní práce – návrh, montáž, regulace jalové energie

Mikrovlnné ošetření dřeva, likvidace dřevokazného hmyzu, tesařika, červotoče, hub a plísní, dřevomorka a pod.

Projekce, návrhy, výroba, montáž: -skleníky -světlíky -zimní zahrady -atypické zakrývání bazénů -přístřešky před vchod -zastřešení balkonů -prosklení lodžií. Prodej: -polykarbonátové, plastové sklo -polycarbon -MAKROLON, LEXAN, AKYVER, CARBOLUX a jiné -automatické otvírače -lineární elektrický pohon včetně příslušenství ...

Truhlářství a čalounictví. Výroba: -židle stoly kuchyně schody dveře -čalouněný nábytek na zakázku -repliky nábytku -matrace -potahování dveří a knoflíků -truhlářská. Oprava a renovace: -čalouněného nábytku. Prodej: -potahové látky a molitany-objednávka.

Služby: -malířské a lakýrnické práce -nátěry konstrukcí -nátery soklů -nátěry oken a dveří -nátěry zateplených a běžných fasád -malby interiérů -strhávání tapet -pronájem montážní plošiny AVIA MP 13.

Demoliční a stavební činnost. Práce: -trhací-velkého i malého rozsahu -mícení porostů, příprava území -oprava, nátěry, údržba střech -stavba plotů -řezání asfaltu, betonu. Demolice: -budov -továrních komínů -betonových a železobetonových konstrukcí. Doprava: -nákladní-MULTICAR sklápěč.

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -fasády -zateplování -zemní práce -doprava materiálu a veškeré ostatní stavební práce -půjčujeme lešení, kontejnery, výtahy a stavební mechanizaci.

Činnost: -truhlářská -dřevěná okna -vchodové dveře -balkony -vnitřní masivní dveře -tesařské práce -stavba krovů.

Služby: -zemní práce -protlaky pod komunikacemi -vrtací práce -veškeré práce s minibagrem.

Výroba, prodej, montáž: -technologie pro ustájení koní -kotce pro psy -stájové boxy vnitřní i venkovní -napáječky, krmné žlaby -padocková vrata a okna.

Kamenosochařství. Naše firma se zabývá zpracováním přírodního kamene - žula, mramor, pískovec. Vyrábíme a prodáváme všechny druhy pomníků, kuchyňské pracovní a koupelnové desky, vnitřní a venkovní parapety, obložení krbů. Provádíme ruční kamenické a sochařské práce. Renovace kamene, opravy pomníků, památníků, schodů, ostění a venkovních ...

Plynoservis: -servis a revize plynových kotlů a hořáků -pořádání kvalifikační kurzy montérů, revizních techniků a topičů.

Dodávka, montáž, renovace, prodej: -laminátové podlahy Quick Step -dřevěné podlahy Quick Step, Eko Wood -korkové podlahy Likor, KJZ -vinylové podlahy -PVC, linoleum, koberce -renovace parket -značkové výrobky pro podlaháře UZIN -přírodní nátěry na dřevo OSMO -přechodové profily Kügele -brusky Lägler.

Elektroinstalační práce: -hromosvody -revize elektro -osvětlení -podlahové vytápění DEVI -centrální vysavače SMART -elektroinstalace.

Výškové práce: -střešní konstrukce a krytiny -památkové objekty, kostely a další -údržba a kácení stromů -tmelení spár -nátěry a čištění -mytí tlakovou vodou.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Vodoinstalace: -rozvod vody a odpadu z plastu -revize, údržba, rekonstrukce -havárie do 24 hodin -čištění odpadů -rekonstrukce bytových jader.

Stavební firma: -strojní omítky -zateplování -vnitřní omítky -dvouvrstvé fasády -ušlechtilé fasády -fasádní zateplovací systémy. Použití výrobků: -KNAUF, HASIT, LAFARGE.