ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Služby: -provádění dopravních staveb -LIAZ, TATRA, AVIE -zemní práce -opravy kolejí a vleček -opravy komunikací -pokládání zámkové dlažby.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Maloobchod, prodej: -sádrokartonové konstrukce -izolace.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce -fasády -střechy.

Tesařství. -výroba a stavba dřevěných konstrukcí a staveb -rekonstrukce historických krovů -šalování (bednění) základů -pergoly, zahradní domky -stavění lešení -pokrývačské práce.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -fasádní systemy -pokládka plovoucí podlahy -sádrokartonové příčky -půdní vestavby.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -svítidla -televizní a satelitní technika. Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektroinstalace -slaboproudé rozvody. Prodej: -čističky vzduchu ICLEEN.

Služby: -elektro opravy, revize a montáž -instalace po budovách -rozvaděče, kabely, vypínače, zásuvky -svítidla -sporáky.

Kamenictví: -zpracování kamene -květinářství-lesní hřbitov Písek -velkosklad -výroba a renovace kamene. Pobočky: -zakázková kancelář České Budějovice, Husova 97 po-pá 14-17, tel. 604697869 -provozovna Křenovice 46, tel. 603809998 -Květinářství Lesní hřbitov Písek, tel. 739052444

Záměčnické práce: -výroba konstrukcí, plotů, bran, dvířek a jiné zámečnické práce -soustružení, frézování, řezání -sváření -kovových i nekovových materiálů.

Velkoobchod: -hutní materiál -veškeré plechy-pozink, měď-CU, titanzinek, LINDAB, svitky, trapéz-VIKAM, okapový systém -veškeré klempířské výrobky -střešní folie P.K.TECHNICKÉ TEXTILIE -střešní okna VELUX, FAKRO, FENESTRA, ROTO -střešní krytiny BRAMAC, CEMBRIT, BETONPRES, TONDACH, RUUKY, LINDAB, SATJAM. Práce: -kompletní ...

Vodoinstalatérské, topenářské práce. Domovní venkovní a průmyslové instalace vody, kanalizace. Ústřední a etážové vytápění. Podlahové topení. Připojení vodáren. Montáž sprchových koutů, van, vanových zástěn a koupelnového nábytku. Montáž krbových kamen a výměníků. Výměna bojleru. Rekonstrukce vody, kanalizace a topení.

Nabízíme: -klempířské práce -pokrývačské a tesařské práce -vysokozdvižná plošina -natěračské práce -výškové práce -montáž střešních oken. -rekonstrukce střech i novostavby -přeprava materiálu a sutí.

Činnost: -rekonstrukce a opravy střech a střešních krytin -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -výškové práce horolezeckou technikou -montáž střešních oken.

Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce -díly do letadel, vagónů -svařování hliníku a nerezi.

Izolační práce: -izolace základových desek proti zemní vlhkosti a radonu -izolace plochých a sedlových střech -izolační nátěry střech -tepelné izolace střech a chodeb v panelových domech -zateplování fasád -stavební práce -prodej izolačního a stavebního materiálu.

Výroba: -truhlářské práce -vestavěné skříně -kuchyně -schody -dveře -nábytek.

Poradenství, montáž, servis, revize: -elektrická požární signalizace -detekce plynu -kontrola požárních klapek.

Stavební činnost: -rodinné domy na klíč -rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -zateplení budov -truhlářské práce. Zemědělská činnost: -zemědělská produkce.

Výroba, práce: -truhlářské práce -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -schodiště.

Činnost: -izolatérství -izolace -izolace plochých střech -hydroizolace -zemní izolace.

Stavební firma: -bytová, občanská a průmyslová výstavba -stavba rodinných domů -zateplování fasád -obkladačské práce, zámkové dlažby -zemní práce -čištění a údržba vodních toků.

Služby: -zhotovování nových střech -regenerace starých plochých střech -nové střešní pláště včetně jejich zateplení -izolace -spodní stavby -vodní nádrže -jezírka -proti ropným látkám -protiradonové clony -zateplování objektů -stavební práce.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -stavební stroje -kráčivé bagry -naftové motory -vzduchotechnika. Služby: -stavební práce.

Stavebniny se širokým sortimentem stavebního materiálu. Vlastní autodoprava. Stavební práce - novostavby, rekonstrukce, vestavby. Výstavba a rekonstrukce domů, bytů, nebytových prostor. Certifikace ISO. Autorizovaný technik v oboru pozemní stavby.